blank
Avatarı
Berkay Doğan tarafından
20 Mayıs, 2024 12:03 tarihinde yayınlandı

Safranbolu’da 19 Mayıs Coşkusu: Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Safranbolu'da coşkuyla kutlandı. Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, ilçe protokolü, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Tören, sabah saatlerinde büyük bir katılımla başladı. Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene katılan öğrenciler ve aileler, ellerinde bayraklar ve Atatürk posterleriyle alana renk kattı. Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Törene katılan öğrenciler ise günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Tören, halkın yoğun katılımı ve coşkulu anlarıyla sona erdi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 18:42 tarihinde yayınlandı

Kanserden ölen Kaplancan son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden,aynı vakitte Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni olan 27 yaşındaki ismet Kaplancan son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak’ın Alaplı İlçesi TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni, Kaplancan Orman Eserleri Sahiplerinden Ahmet Kaplancan’ın oğlu, İsmet Kaplancan (27) akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İsmet Kaplancan’nın cenazesi Alaplı Merkez Cami’nde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında defnedilmek üzere Osmanlı Köyü Çandırlı Mahallesinde defin edildi. Gerçekleştirilen cenaze merasimine Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Cenazeye çok sayıda sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin