Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde misyon yapan bayan çalışanlar, emekleri, alın terleri ve işlerine kattıkları sevgiyle kenti daha yaşanabilir hale getiriyor. Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar kentin dört bir yanında çalışan bayanlar, hem paklık hem de etraf düzenlemesiyle Samsun’u güzelleştiriyor.
Belediye yetkilileri, kentin paklığı, etraf düzenlemesi ve bakım hizmetlerinde bayan çalışanın kıymetli bir rol üstlendiğini belirterek, “Kadınların çalışkanlığı, titizliği ve sevgisi kentimize yansıyor. Samsun onların eliyle süsleniyor, temizleniyor ve güzelleşiyor. Bu türlü bir grupla çalışmaktan gurur duyuyoruz” tabirlerini kullandı.
Samsun’un parkları, bahçeleri, caddeleri ve meydanlarında etkin olarak vazife alan bayanlar, vatandaşların takdirini topluyor. Bilhassa etraf düzenlemesi ve yeşil alanların bakımı konusunda gösterdikleri itina, kente estetik bir görünüm kazandırıyor.
Belediye, bayan istihdamının artırılması ve kentin daha çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurguladı.


10
Samsun, kadınların emeğiyle güzelleşiyor
18
AYM’den Süresiz Nafaka Düzenlemesine İptal Kararı
Anayasa Mahkemesi (AYM), boşanma davalarında uygulanan süresiz yoksulluk nafakasına ilişkin düzenlemeyi iptal etti.


