İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2025 18:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da 18 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da 18 yıl 9 ay mahpus cezası bulunan şahıs, polisin takibi sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Terme ilçesinde Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü gruplarınca yapılan çalışmalar sonucu "uyuşturucu yahut uyarıcı husus ticareti yapma ve sağlama" hatasından hakkında 18 yıl 9 ay katılaşmış mahpus cezası ve 187 bin 500 TL isimli para cezası bulunan A.G. (38) yakalandı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan A.G., cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2025 19:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da vatandaşlar yağmur duası etti

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde köylüler, tarım döneminin bereketli geçmesi için şükür namazı kılıp yağmur için dua etti.
Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Çaybaşı ve Suluca köylerinde tarım döneminin bereketli geçmesi ve yağışların artması için dua edildi. Köy halkının yanı sıra, etraf köylerden gelen vatandaşların da iştirakiyle gerçekleşen programlarda şükür namazı kılınıp yağmur için dua edildi.
Suluca köyünde yaşayan vatandaşlar Hüseyin Baba Türbesi mevkiinde toplanarak yağmur için dua etti. Dua edilmesinin akabinde vatandaşlara imece yordamı yapılan yemekler ikram edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.