Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Temmuz, 2025 18:25 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 3’ü çocuk 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Samsun’un Atakum ilçesinde denize giren 4 kişi akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından kurtarılan 3’ü çocuk 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Atakum ilçesi Yeşilyurt Mahallesi İncesu kıyısında meydana geldi. Serinlemek emeliyle denize giren M.C. (19), Y.E.A. (14), C.A. (12) ve K.A. (10) bir mühlet sonra akıntıya kapılarak denizde çırpınmaya başladı. Etraftaki vatandaşlar ve vazifeli cankurtaranlar durumu fark ederek çabucak müdahale etti. Denize giren gruplar boğulma tehlikesi geçiren şahısları kıyıya çıkardı.

İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ve sıhhat grupları sevk edildi. Denizden çıkarılan 4 kişi, iki başka ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yapılan birinci müdahalelerin akabinde, boğulma tehlikesi geçiren şahısların sıhhat durumlarının güzel olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin