Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 12:32 tarihinde yayınlandı
0

Temizlik işçisinin hayvan sevgisi takdir topladı

Düzce(İHA) – Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde vazifeli Ahmet Otlu (57) paklık yaptığı sırada bir sokak köpeğini severken görüntülendi. Toplumsal medyada paylaşılan imgeler büyük takdir toplarken, Otlu ise hayvanları çok sevdiğini ve kimsenin ziyan vermemesi gerektiğini söyledi.

Düzce’nin Kültür Mahallesi Otopark Camii mıntıkasında misyonlu Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçisi Ahmet Otlu, sokakları temizlediği sırada bir sokak köpeği ile oynarken vatandaşlar tarafından görüntülendi. Düzce Belediyesi ve öbür toplumsal medya hesaplarında yayınlanan manzaralar büyük beğeni ve takdir topladı.

Yine birebir mıntıkada sokak paklığı yapan Ahmet Otlu, hayvanları çok sevdiğini lisana getirerek “Ahmet Otlu (57) Ben hayvanları çok severim. Kimsenin hayvanlara ziyan vermesini istemiyorum. Bu sevgi benim içimden geliyor. Hayvanlara makus davrananlara kızıyorum. Düzce Belediye Liderimiz da bizi ziyaret ettiğinde hayvanlara saygılı olmamız konusunda bizi uyarıyor. Bazen kasaplardan artık etlerden alıyorum, bazen poğaça alıyorum temizlediğim yerlerde gördüğüm hayvanlara veriyorum. Ayrım, gayrım olmaz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin