Tokat’ta hafif ticari aracın çarptığı yaya öldü

Tokat’ta hafif ticari aracın çarptığı yaya öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.06.2024 16:37
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Almus ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı yaya yaşamını yitirdi.

Şükrü Zengin idaresindeki 60 T 4005 plakalı hafif ticari araç, Esentepe Mahallesi Emniyet Amirliği yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan yaya çarptı.

Üzerinden kimlik çıkmayan yaya, kaza yerinde hayatını kaybetti. Cenaze otopsi yapılmak üzere Almus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazada ölen kişinin kimliği belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Beymen Club Sailing Team mavi sulara yelken açıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.06.2024 08:22
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Beymen Club Sailing Team, bu yaz denizlere yelken açmaya hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, deniz ve doğa tutkunlarıyla bir araya geleceği yeni macerasının heyecanını yaşayan Beymen Club, kendi ismiyle hayata geçirdiği Beymen Club Sailing Team ile spora olan desteğini ve tutkusunu voleyboldan sonra yelkende de ortaya koyuyor.

Bosphorus Sailing Academy işbirliğiyle kurulan Beymen Club Sailing Team, deniz ve yelken tutkunlarıyla yelken sporuna gönül verenleri buluşturmayı hedeflerken, yıl boyunca düzenlenecek yelken yarışlarında ve etkinliklerinde aktif görev üstlenecek.

İlham veren moda markası olma misyonundan aldığı güçle spora olan desteğine bir yenisini daha ekleyen Beymen Club, Beymen Club Sailing Team ile yelken sporuna da katkı sağlama amacını taşıyor.

Beymen Club, sporun ve modanın birleştirici gücüyle bu alanda yenilikçi ve ilham verici çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.