blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
22 Temmuz, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı

TOSFED Türkiye Baja Şampiyonası Düzce’de sona erdi

DÜZCE (AA) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Düzce'de düzenlenen 2024 Türkiye Baja Şampiyonası tamamlandı.

TOSFED ile Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü (DOSOD) tarafından ICRYPEX ana sponsorluğunda, Spor Toto, Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesinin desteğiyle "Baja Prusias"ı adı altında gerçekleştirilen yarışa 54 sporcu ve 27 araç katıldı.

Zorlu parkurlarda toplam 457 kilometre mesafe kat edilen şampiyona, Samandere mevkisinde yapılan final etabının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Otomobil, Sınıf SSV, Sınıf 4, Sınıf 3, Sınıf 2 olmak üzere 5 kategoride dereceye giren sporcular, ödüllerini Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Gölyaka Orman İşletme Müdürü Hülya Birtürk, İl Spor Hizmetleri Müdürü Gülay Ercan'dan aldı.

Törende konuşan Vali Aslan, Baja Rallisi'ne ev sahipliği yapmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

TOSFED'e teşekkür eden Aslan, "Tabii ki adrenalin bazlı, oldukça riskli bir spor. 2 günlük etaplar boyunca hiçbir arkadaşımızın burnunun kanamaması bizim tesellimiz." diye konuştu.



Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2025 15:37 tarihinde yayınlandı

Kamyon, çekici ve tankerlerin geçişine izin yok

DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği Kurban Bayramı tatili trafik önlemleri çerçevesinde 4 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren 6 Haziran 2025 Cuma günü saat 11.00’a kadar Anadolu otoyolu ve D100 karayolu Ankara istikameti tarafında, kamyon, cazibeli ve tanker cinsi ağır taşıtların seyir yapmalarına müsaade verilmemesine karar verdi.
Düzce Valiliği kamyon, alımlı ve tankerlerin geçişine müsaade verilmeyeceğini belirterek "Kurban Bayramı tatili nedeniyle bilhassa büyük kentlerimizden başka kentlerimize ve turizm bölgeleri istikametine giden güzergahlarda taşıt trafiğinin ağırlaşacağı göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın huzur ve itimat içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması, oluşabilecek trafik sıkışıklığının azaltılması ve asayişin koruması ile kamu sisteminin sağlanması gayesiyle, 4 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren 6 Haziran 2025 Cuma günü saat 11.00’a kadar Anadolu (O4) otoyolu ve D-100 karayolu Ankara istikameti tarafında, kamyon, cazip ve tanker cinsi ağır taşıtların seyir yapmalarına müsaade verilmemesine karar verilmiştir" denildi.
Alınan kararda istisnalar ise şu formda sıralandı; "Tedarik süreçlerinin aksamaması için yaş sebze/meyve, canlı hayvan, et ve et eserleri, süt ve süt eserleri üzere bozulabilir besinler, dondurulmuş besinler, canlı ve kesme çiçek, ilaç, tıbbi materyal, posta/süreli yayın, hayvan yemi ile akaryakıt taşıyan kamyon, alımlı ve tanker cinsi taşıtların öncelikle ana arterler haricindeki güzergahlarda, mecburilik halinde ise ana arterler üzerinde en az mühletle bulunacak biçimde istisnai olarak seyirlerine müsaade verilecektir."

Bizi sosyal medyadan takip edin