Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören mazbatasını aldı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören mazbatasını aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.03.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mahmut Ören, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Ziya Bey Tesisleri'nde bulunan Divan Başkanlık Kurulu'ndaki törende konuşan Ören, hafta sonu Trabzonspor camiasına yaraşır biçimde, büyük olgunluk ve centilmenlik içerisinde tamamlanan Divan Genel Kurulu'nda kendisinin ve yönetiminin göreve layık görüldüğünü söyledi.

“Bu düzeyli yarışla kazanan 'ben' değil 'biz' olmuştur.” diyen Ören, “Bu vesile ile değerli Divan Kurulu üyelerine teşekkürü borç biliriz. Devir teslim törenine geçmeden öncelikle ilk teşekkürümü geçen dönem başkanlık görevini başarı ile tamamlayan Ali Sürmen başkana ve yönetici arkadaşlarına yapmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Ören, kendilerini tercih eden Divan Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Tabii ki görev süremizde önceliğimiz hizmet, ortak paydamız Trabzonspor olacaktır. Söz verdiğimiz üzere Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmek ve kulübümüze hizmet için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

Eski başkan Ali Sürmen de camiaya yakışır bir seçim sürecini tamamladıklarını belirterek, 2015'te başladığı görev sürecinin genel kurulla sona erdiğini ifade etti.

Sürmen, bir kardeşinin bir arkadaşının ve bir yoldaşının Divan Başkanı seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu aktararak, Trabzonspor ve camia adına çok faydalı sonuçlar doğuracağını düşündüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'nda Kongre Divan Başkanlığı yapan avukat Hakan Orhan, Ören'e mazbatasını verdi. Sürmen de Ören'e çiçek hediye etti.

Divan Başkanlık Kurulu üyelerine de mazbataları verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Senegal’li Ousmane Fall Karabük Amatörün gol kralı oldu

Yayın: 10.05.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Amatör Ligi takımlarımızdan ASD Eflanispor’un Senegal’li yıldız oyuncusu Ousmane Fall, 2023-2024 Sezonunda Karabük Amatör Liginde oynadığı 15 maçta 45 gol atarak gol kralı oldu.

1999 doğumlu Senagel’li forvet oyuncusu Ousmane Fall geçen sezonda Bolu amatör ligi takımlarından Geredesporda  oynadığı 21 maçta 42 gol atarak dikkatleri  üzerine çekmişti. İki sezonda çıktığı 36 maçta 87 gol atarak  oynadığı iki takımı da şampiyon yapmayı başardı.  ASD Eflanispor kulüp Başkanı İrfan Topçu ve Yönetim Kurulu çok büyük uğraşları sonucunda  Geredespordan sezon başında  kadrosuna kattığı genç oyuncu başkanı ve yönetimi üzmeyerek attığı  gollerle kendine güvenenlerin güveni boşa çıkarmadı.

Gol kralı Ousmane Fall (Lefa), ASD Eflanispor ile Safranboluspor takımları arasında oynanacak olan  Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçında oynayabilecek ve mavi yeşilli ekibin en büyük silahı olacak.

Senagelli yıldız Türkiye’de filiz lisansını amatör takımlarımızdan Kapullu Futbol kulübünde çıkarmış ardından Bolu Amatör Takımlarından Geredespora tarnfer olmuştur. Bu sezon başın dada ASD Eflanispor’a transfer olmuştu.