Trafikte tartıştıkları kişileri darbettikleri iddiasıyla yakalanan 2 zanlıdan 1’i tutuklandı

Trafikte tartıştıkları kişileri darbettikleri iddiasıyla yakalanan 2 zanlıdan 1’i tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.06.2024 20:45
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Kavak ilçesinde trafikte tartıştıkları kişileri darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde Ankara-Samsun kara yolu Üçhanlar Mahallesi mevkisinde araçlarıyla seyreden aynı aileden S.O.Ö. (31), L.Ö. (70) ve K.Ö. (50) ile A.R.Ö. (46) ve oğlu Y.Ö. (17) arasında trafik anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine S.O.Ö, L.Ö. ve K.Ö, baba ve oğlu tarafından darbedildi, araçlarına zarar verildi.

İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekiplerince A.R.Ö. ve Y.Ö. gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Y.Ö, sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe, “Kasten yaralama, tehdit, hakaret ve mala zarar verme” suçlamasıyla tutuklandı, babası A.R.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Salıpazarı ilçesinde yaz spor okulları açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.06.2024 08:15
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Salıpazarı ilçesinde yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sağlam, ilçe stadında düzenlenen törendeki konuşmasında, 12 branşta en az 550 çocuğun yaz spor kurslarından faydalanacağını söyledi.

Spor okullarında atletizm, basketbol, boks, cimnastik, futbol, geleneksel okçuluk, güreş, tenis, voleybol, fitness, aerobik ve yüzme olacağını anlatan Sağlam, “Özellikle yüzme branşına ilgi büyük. Çocuklara yüzme öğretilmesi hedefleniyor. Spor okulları ile daha fazla çocuk ve gencimizin sporla bağımlılıklardan uzak şekilde sosyal hayata katılımının sağlanması amaçlanıyor.” dedi.

​​​​​​​Açılış töreni, spor branşlarının tanıtımının ardından sona erdi.

Törene Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara, Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefelet Kooperatifi Başkanı Adem Osma ile antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.