Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
21 Haziran, 2023 11:54 tarihinde yayınlandı
0

Trump’tan uyuşturucu ticareti yapanlara “ölüm cezası verilsin” önerisi

Eski ABD Başkanı Donald Trump, uyuşturucu ticaretinden hüküm giyenlerin ölüm cezasına çarptırılması gerektiğini söyledi.

Fox News’e verdiği röportajda Trump, ülkedeki suç oranlarının azalması için ölüm cezası dahil daha sert uygulamaların getirilmesi gerektiğini belirtti.

Program sunucusu Bret Baier’in, 2018 yılında Trump’ın af yetkisini kullanarak salıverdiği uyuşturucu ticareti hükümlüsü Alice Johnson’a atıf yapması ve onun da ölüm cezasına çarptırılanlar arasında olacağını hatırlatması üzerine ise Donald Trump, böyle bir ceza yürürlükte olsaydı Johnson’ın suç işlemekten kaçınacağını savundu.

Trump, uyuşturucuyu durdurmanın tek yolunun, ticaretini yapan kişilere ölüm cezası verilmesi olduğunu kaydetti.

Uyuşturucu ticareti yapma ve kara para aklama suçlamasıyla 1996 yılında hapse atılan Alice Johnson, 2018 yılında Trump’ın özel af yetkisiyle salıverilmişti.(AA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 09:28 tarihinde yayınlandı
0 0

Denize atılan çöpler temizlendi

Bartın’ın Amasra ilçesinde Çevre Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte dalgıçlar denizdeki çöpleri temizledi.

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Amasra Limanı’nda “Sıfır Atık Mavi” etkinliği gerçekleştirildi. İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’ndaki dalgıçlar, suya dalış yaparak deniz dibindeki çöpleri temizledi.

Dalgıçların denizin dibinden en çok çıkardığı atıkların arasında araç lastikleri metal ve plastik çöpler yer aldı

Bizi sosyal medyadan takip edin