Çorum’dan Samsun’a denize gelen tıpkı işyerinde çalışan arkadaşlar, "ucube alt geçit" olarak bilinen Yeşilkent Alt Geçit’te kaza geçirdi. Beton bariyere çarpan araçta bulunan 2’si genç kız 5 kişi hastanelik oldular
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde meydana geldi. Çorum’da birebir kuaförde çalışan arkadaşlar Salı günü müsaadeli oldukları için daima birlikte Samsun’a denize girmek için yola çıktılar. Muhammet Cemil Çakmak yönetimindeki 07 BPV 10 plakalı araba Yeşilkent Alt Geçit’ten geçerken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak beton bariyere çarptı. Kazada, Araba şoförü Muhammet Cemil Çakmak ile tıpkı araçta bulunan Ali haydar Kaya, İlayda Güneş, Fatma Dava Var ve Rüzgar Koçak yaralandılar. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Vatandaşlar, Yeşilkent Alt Geçit’te daha evvel de birçok kazanın yaşandığını hatırlatarak, "Burası artık ’ucube alt geçit’ olarak anılıyor. Daima kaza oluyor fakat bir tedbir alınmıyor" diyerek önlem alınmasını istediler.