Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
30 Ağustos, 2019 23:35 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, Devam Eden DSİ Yatırımlarını İnceledi

Vali Fuat Gürel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Kadastro Müdürü Şinasi Abanoz ve DSİ 234. Şube Müdürü Yasin Devrim ile birlikte Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından ilimizde yürütülen yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.

İlk olarak Hanköy Regulatörü ve Sulama tesisinde incelemelerde bulunan Vali Gürel daha sonra %74 fiziki gerçekleştirme sağlanan Karabük Merkez Mahalleleri Eskipazar Çayı Taşkın Koruma İnşaatında incelemelerde bulunarak DSİ 234. Şube Müdürü Yasin Devrim ve şantiye şeflerinden bilgiler aldı.

Safranbolu İçme Suyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisini gezerek incelemelerde bulunan Vali Fuat Gürel, %60 gerçekleşme sağlanan Eflani Gökgöz Göleti inşaatında incelemelerde bulundu. Yenice Kaymakamı ve Eflani Kaymakam Vekili Muhammed Evlice ve DSİ 234. Şube Müdürü Yasin Devrim’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin