Vali Gürel’in Eşi Kader Ailesine Misafir Oldu

Vali Gürel’in Eşi Kader Ailesine Misafir Oldu

Yayın: 19.04.2023 13:01
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, Ramazan ayının son günlerine geldiğimiz ve bayram hazırlıklarına başladığımız şu günlerde 3 oğlu ile birlikte yaşayan Kader ailesini evlerinde ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dilek Kader’in ikram ettiği çayı içerek aile fertleriyle bir süre sohbet eden Özlem Aras Gürel, çocukların bayramlarını tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz’ın eşlik ettiği ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Kader ailesi, nazik ziyareti için Özlem Aras Gürel’e teşekkür etti. (Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Öğretmenlere Atama Müjdesi

Yayın: 07.05.2024 11:16
Paylaş:
A+ A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığının, Sınıf Öğretmenliğine 3.263, Özel Eğitim Öğretmenliğine 2.499, Rehberlik için 1.597, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi için 1.594, İngilizce için 968 öğretmenin en çok alım yapılacak branşları resmi sosyal medya hesaplarından yayımlandı. Buna göre bir sınav takvimi belirlendi.  Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuruları ve sözlü sınav merkezleri için tercihler 20-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adayların sözlü sınava alınacağı sınav merkezleri 10 Haziran’da ilan edileceği, sınavlarının ise 1 Temmuz’da başlayacağı duyuruldu.

Başvuru için taban puan ve kontenjan listesine ulaşabilirsiniz. Burayı tıklayınız.
Atama takvimine ulaşabilirsiniz. Burayı tıklayınız.