Vergili “Halkın Ekmeğine Göz Diktiler”

Vergili “Halkın Ekmeğine Göz Diktiler”

Yayın: 01.03.2024 14:42
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya’nın halk ekmek fiyatının ucuz olduğunu ve başkan seçilmesi halinde zam yapacağız şeklinde açıklama yapılmasına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili cevap verdi.

Vergili “ Halkın ekmeğine  göz diktiler”

Karabük  Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya’nın halk ekmek fiyatının ucuz olduğunu ve zam yapacağız demesine, halkın ekmeğine göz diktiler şeklide cevap verdi

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili yaptığı açıklamada Ak Parti  Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya: Halk Ekmek fiyatı çok ucuz. Zam yapacağız. Maliyeti 5,50 TL dedi.  Biz zarar da etsek ekmeği 3,75 TL’den satmaya, emeklimize ücretsiz su ve toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edeceğiz”. Ben bugüne kadar birkaç kişinin menfaati için değil Karabük halkının menfaati için kavga verdim. Bu arkadaşlar daha adayken gerçek niyetlerini ortaya koymaya başladılar. Karabük halkının ekmeğine göz diktiler. Karabük’te yaşayan dar gelirli vatandaşlarımızı daha önce ucuz konut için yaptıkları başvurular sebebiyle aşağılayan Özkan Çetinkaya bugün de halk ekmek fiyatlarının çok ucuz olduğunu göreve geldiklerinde zam yapacaklarını açıklayarak büyük bir skandala daha imza attı. Karabük halkından yana değil bir grup rantiyecinin yanında saf tuttu. Allah bu arkadaşlara akıl fikir versin, Karabük halkı da bu kişileri iyi tanısın” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin geçen yıl net karı 4,5 milyar lira oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yerli ve yenilenebilir kaynaklardan üretim yapan 699 megavat kapasiteli 53 enerji santraline sahip Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 2023'teki net karı 4,5 milyar liraya ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, geçen yıl tüm çevresel taahhütlerin yerine getirildiği ve 126,4 milyon liralık karbon emisyon sertifika geliri elde edildiği ifade edildi.

Şirketin net karının geçen yıl 4,5 milyar liraya ulaştığına işaret edilen açıklamada, toplam varlıkların 34,6 milyar lira, özkaynakların ise 20,4 milyar liraya ulaştığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör, “2023 yılı, Akfen Yenilenebilir Enerji için dönüm noktası oldu. Karlılık, sürdürülebilir büyüme ve çevresel taahhütlerimizi yerine getirme konusunda gösterdiğimiz çabalar, sektördeki lider konumumuzu pekiştirdi. Geleceğe yönelik hedeflerimiz, yenilenebilir enerji kapasitemizi daha da arttırarak Türkiye'nin sürdürülebilir enerji hedeflerine katkıda bulunmak ve global enerji geçişine öncülük etmektir.” değerlendirmesinde bulundu.