Vodafone “Anında Bakiye” ile hızlı ödeme seçeneği sunuyor

Vodafone “Anında Bakiye” ile hızlı ödeme seçeneği sunuyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.06.2024 08:30
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Vodafone, ödeme uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart'tan oluşan Vodafone Pay ürün ailesini yeni özelliklerle geliştirmeye devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni “Anında Bakiye” özelliği sayesinde, müşteriler Vodafone Mobil Ödeme için tanımlı olan bakiyelerini Vodafone Pay içindeki kartlarına aktararak istedikleri yerde harcayabilecek. Müşteriler, sanal kartlarına aktardıkları Mobil Ödeme limitlerini online’daki harcamalarına ek olarak QR fonksiyonuyla fiziksel dünyada da harcayabilecek. Yüklenen tutarı, daha sonra Vodafone faturasına yansıtarak ödemek mümkün olacak.

Vodafone müşterileri, Vodafone Mobil Ödeme ile sadece anlaşmalı işyerlerinde limitlerini harcayabilirken, “Anında Bakiye” sayesinde bu limiti Vodafone Pay Kart'ına aktarıp dilediği yerde harcama yapabiliyor ve bu harcamalarını daha sonra Vodafone faturasına yansıtarak ödeyebiliyor.

Hem uygulama içi hem uygulama dışındaki ödemeler için kampanyalar mevcut olup, müşteriler harcadıkça kazanabiliyor. Kart taşımak istemeyen bir müşteri, sanal kartıyla da alışverişini yaparak harcamasını mobil faturasına yansıtabiliyor.

Vodafone Mobil Ödeme'de, yapılan harcamalar faturalı hatlarda Vodafone faturasına yansıtılırken, faturasız hatlarda bakiyeden düşülüyor.

Bir mobil cüzdan uygulaması olan Vodafone Pay ise herhangi bir banka müşterisi olunmasına gerek kalmadan, online alışveriş yapmak, ATM'den para çekmek, fatura ödemek gibi basit bankacılık işlemlerini yönetmeyi mümkün kılıyor. Vodafone Pay'in ürünlerini kullanan toplam kullanıcı sayısı 5,5 milyona ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, kolay, hızlı ve güvenli ödeme yöntemleri sunan Vodafone Pay uygulamalarını her geçen gün geliştirdiklerini belirtti.

Yeni sundukları “Anında Bakiye” özelliğiyle, müşterilerin Vodafone Mobil Ödeme limitini Vodafone Pay Kart'ına aktararak tüm alışverişlerini hızlı ve pratik ödeme yöntemi olan Vodafone Pay Kart ile gerçekleştirip, aktardığı tutarı daha sonra mobil faturasında güvenle ödeyebildiğini belirten Şahin, şunları kaydetti:

“Müşterilerimiz, sanal kartlarına aktardıkları Mobil Ödeme limitlerini online'daki harcamalarına ek olarak QR fonksiyonuyla fiziksel dünyada da harcama yapabiliyor. Bu yeni özellikle, mevcut ekonomik durumda müşterilerimize yapacakları harcamaları bir sonraki fatura dönemine kadar erteleme imkanı ve kredi kartı olmayan ya da kart limiti dolu olan müşterilere harcama yapabilecekleri alternatif bir ödeme kanalı sunmayı amaçlıyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Kamu-Sen 32 yaşında

Yayın: 24.06.2024 14:24
Paylaş:
A+ A-

24 Haziran 1992 yılında kurulan Türkiye Kamu-Sen 32 yaşını kutluyor. 

32 kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yayınlayan Türkiye Kamu-Sen Karabük İl Başkanı Sadık Doğdu şu açıklamayı yaptı: “1992 yılının 24 Haziran’ında kamu görevlilerinin haklarını korumak ve gözetmek amacındaki cesur yürekli memurlarımızın, “İlkemiz önce ülkemiz” düsturuyla kurduğu Türkiye Kamu-Sen’in şerefle geçen 32 yılın gururunu yaşıyoruz. Bu yolculuğun 32. yılında, vatan ve millet sevgisinin yıkılmaz kalesi, Türk memurunun güçlü ve gür sesi, yılmaz savunucusu olarak, taviz vermediğimiz ilkelerimiz, felsefemiz ve erdemli duruşumuzla Türk sendika hareketinde mümtaz bir yer edindik. Türkiye Kamu-Sen’in ruh bulduğu davanın neferleri olarak kuruluş değerlerine sımsıkı bağlı bir şekilde, fikri alt yapımızı oluşturan eşsiz membaın kıymetinin bilinci içinde sendikal faaliyetlerimizi kararlılıkla yürütüyoruz.   Türkiye Kamu-Sen olarak kurulduğumuzdan beri memur ve emeklilerimizin hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi için kıyasıya mücadele verdik. Kurumlarımızın daha verimli olması, kaynaklarımızın etkin bir şekilde kullanılması için çalıştık, fikirler ürettik, öneriler geliştirdik. 32 yıldır, çalışma hayatında her türlü ayrımcılığın yok edilmesi ve hakkaniyetli bir yapının kurulması için samimiyetle mücadele eden tek sivil toplum kuruluşu olduk.  32 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Kamu görevlilerinin grevli, toplu sözleşmeli, siyaset ve yönetime katılma haklarını içeren sendikal hakların kazanılması ve insanca yaşama yetecek düzeyde refah ücretine kavuşması yolunda verdiğimiz mücadeleyi yükselteceğiz. Bu mücadeleyi verirken milli ve manevi değerlerimizden asla vazgeçmeyecek, ayrımcılara, bölücülere, gizli açık terör destekçilerine asla prim tanımayacağız.  Bu vesileyle kuruluşundan bugüne kadar, başta Kurucu Genel Başkanımız Ali Işıklar olmak üzere, Türkiye Kamu-Sen camiası içinde yer almış, yönetim kademesinde görev yapmış, üye olmuş, destek vermiş herkese teşekkür ediyor; ailemize kattıkları değerden dolayı minnetlerimizi ifade ediyor, ebedi aleme irtihal eden tüm dava arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Dünya durdukça bayrağımızın göklerde dalgalanması, Türk memurunun dinmeyen sesi, hak mücadelesinin yılmaz neferi olan Türkiye Kamu-Sen’in baki kalması dileklerimizle Konfederasyonumuzun kuruluşunun 32. Yılını kutluyoruz” dedi.