Yalçın Ailesinden Anlamlı İftar Daveti!

Yalçın Ailesinden Anlamlı İftar Daveti!

Yayın: 26.03.2024 11:23
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün sevilen iş ve cemiyet isimlerinden Ziya Yalçın ve Hüseyin Yalçın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı aileler ve Sevgi Evleri’nde devlet koruması altında yaşayan çocuklara iftar daveti verdi.

Karabük Valiliği Koordinasyonunda Safranbolu Boss Cafe’de düzenlenen iftar davetine katılım sağlayan aileler ve çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Mustafa Yavuz ve Yalçın ailesi, Ramazan aylarını tebrik ettikleri ailelere hoş geldiniz dileklerini iletti.

İftar programında masaları tek tek gezerek hasbihal eden Vali Mustafa Yavuz, yakın ilgi gösterdiği aileler ve çocuklarla fotoğraf çektirdiler.

Vali Mustafa Yavuz, yaptığı konuşmada; “Böylesi anlamlı bir daveti düzenleyen değerli iş insanlarımız Ziya Yalçın ve Hüseyin Yalçın’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hep birlikte iftar soframızın bereketini paylaştık, Allah kabul etsin.” İfadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başçiftlik’te mezarlıklarda temizlik yapılıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 13.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Başçiftlik Belediyesi tarafından ilçe mezarlıklarında temizlik çalışması başlatıldı.

Belediye ekipleri ilçedeki mezarlıklarda ağaçlarda budama yaparken ot biçme ve ilaçlama da yapıyor.

Başçiftlik Belediye Başkanı Şaban Bolat, “Bayram öncesi mezarlıklarda temizlik çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın buraya yakınlarını ziyarete geldiğinde temiz ve düzenli bir ortamla karşılaşmalarını temin etmeye çalışıyoruz. Mezarlıklara saygı, geleceğimize saygıdır. Geçmişine sahip çıkmayanların gelecekleri düzgün olmaz. Temizlik ve bakım çalışmalarını düzenli olarak yapacağız. Vatandaşlarımızdan ricamız getirdikleri su bidonu, çiçek veya gül fidanlarının poşetlerini burada bırakmaları yönündedir.” dedi.