Boş kamyon dorsesi günlerdir yol kenarında bekliyor

Boş kamyon dorsesi günlerdir yol kenarında bekliyor

Yayın: 30.09.2022 17:37 |Güncelleme: 01.10.2022 12:52
Paylaş:
A+ A-

Balıklarkayası mevkiinde devam eden kavşak projesi çalışmalarında yol kenarında yaklaşık 10 gündür bekleyen boş kamyon dorsesi dikkat çekiyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin üçüncü dönem projelerinin en önemlisi olan ve ‘Kesintisiz Ulaşım Projesi’nin ilk ayağını oluşturan yaklaşık 100 milyon lira bedelli emniyet kavşağı projesinde çalışmalar hızla devam ederken, trafik akışının sağlandığı Üniversite mahallesi girişinde yol kenarındaki boş kamyon dorsesi sürücülerin tepkisini çekti.

Zaten sıkışık olan trafiğin gereksiz bir dorse yüzünden tehlike arz ettiğinden yakınan sürücüler, “Herhangi bir tedbir alınmamış, bir uyarı yada ışıklı bir belirti yok. 10 gündür burada atıl vaziyette bekliyor. Daha bugün bir motosiklet kazası oldu. Dorseye arkadan çarpan sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Özellikle gece karanlığında bir ışık yada benzeri bir tedbir olmadığından tehlike oluşturuyor” dediler.

Bölgenin Sesi’ne konuşan sürücüler, “Kimin tarafından konulduğu belli olmayan ve günlerdir tam da trafik sıkışıklığının yaşandığı noktalardan birinde yer alan boş kamyon dorsesinin bir an önce kaldırılmasını bekliyoruz” şeklinde görüş ilettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sosyal medyada “nefret söylemleri”ne ilişkin soruşturmada 2 gözaltı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 3 zanlıdan ikisi yakalandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı öne sürülen olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yapan zanlılar hakkında gözaltı kararı verdi.

Emniyet ekiplerince yakalanan zanlılar F.D. ve E.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aynı suçlardan hakkında yakalama kararı çıkarılan ve İstanbul'da olduğu tespit edilen M.E.D. hakkındaki talimat, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.