Defterdarlık Çalışanlarından Terör Tepkisi

Defterdarlık Çalışanlarından Terör Tepkisi

Yayın: 20.02.2016 13:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük Defterdarı Osman Koçaş ve kurum çalışanları dün sabah erken saatlerde Defterdarlık önünde bir araya gelerek, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler ile şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı ve dua okudular.

Defterdar Osman Koçaş, defterdarlık çalışanları ve Türk Büro-Sen’e bağlı üyelerin katıldığı şehitler için saygı duruşu, istiklal marşı ve dua okunması öncesi Türk Büro-Sen Karabük Şube Yönetim Kurulu adına Ahmet Güney bir açıklama yaptı.

Güney açıklamasında; “Başkentimiz Ankara’da ve Aziz Vatanımızın özellikle Güneydoğu İllerimizde güvenlik güçlerimize yapılan her türlü menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Dili, dini, vatanı ve milleti olmayan terör sürekli iğrenç yüzünü göstermektedir. Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve bekasına yönelik bu saldırıların ardındaki güçler bir an önce gün yüzüne çıkarılmalı ve adalete teslim edilmelidir. Bilinmelidir ki, Türk Milleti hiçbir şekilde tehditlere boyun eğmeden bu vatanın birliği ve dirliği için mücadelesini ebediyete kadar sürdürecektir. Haince ve alçakça düzenlenen bu saldırılar Türk Milletinin üzerindeki oynanan kalleş oyunların bir göstergesidir. Ancak, milletimiz her zaman olduğu gibi bu çirkin oyunları bozacak ve hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, en son Ankara’da ve Diyarbakır’da yaşanan bu hain ve kalleş saldırıları bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine Başsağlığı dileriz” dedi

Defterdar Osman Koçaş da yaptığı ısa açıklamada; yaşanan terör saldırılarını lanetleyerek, Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini hiçbir gücün bozamayacağını söyledi.

Ülkenin zor günler geçirdiğini ifade eden Koçaş; “Allah hepimize sabır metanet versin. Şunu unutmamak gerekir. Her şeyin bir maliyeti var. Bu coğrafyada bulunmanın bir maliyeti var, yıllardır bu maliyeti ödüyoruz ve ödemeye de devam edeceğiz. Bu mücadele bir hak batıl mücadelesi, onun için bedeller ödeyeceğiz, ödemeye devam edeceğiz. Şunu unutmamak gerekir ki ölenler Peygamberlikten sonraki en ulvi mertebe olan Şehitlik mertebesine gidiyorlar. Askerlerimiz, Polislerimiz şehit olurken bize düşen görev ise görevimizi layıkı ile yapmaktır. Biz maliyeciyiz. Vergiyi en güzel, en adil bir şekilde toplayacağız, Milli Emlak hizmetlerini, saymanlık hizmetlerini en güzel yapacağız. İşte vatan için bizim görevimiz budur. Oradaki şehitlerimiz kadar bizim de bu görevimiz kutsaldır. Şimdiye kadarki mücadelede şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu şehitlerimizin şahadetleri boşa gitmiyor, bunların kanları yerde kalmayacak. Bu vatan ilelebet payidar kalacaktır” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Opel Corsa Elektrik, Hollanda’da “2024 Yılının Elektrikli Aracı” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Opel Corsa Elektrik, Hollanda'daki Ticari Sürücüler Derneğince “2024 Yılının Elektrikli Aracı” ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Opel'in elektrikli B-HB segmentindeki modeli Corsa Elektrik, orta segment kategorisinde yılın aracı seçildi.

Ticari Sürücüler Birliği tarafından 6 yıldır düzenlenen ödül töreninin jürisinde Leaseplan, AutoWeek ve Eneco eMobility'den uzmanlar yer alıyor. Ödüle aday gösterilen araçlar ise orta segment, yüksek segment ve üst segment olmak üzere üç farklı kategoride değerlendiriliyor.

Ödül töreninde, aynı zamanda pazara yeni giriş yapan veya yakın zamanda pazara sunulacak olan gelecek vadeden elektrikli araçlar için “Yılın Gelecek Vadeden Aracı Ödülü” de veriliyor. Aday gösterilen modeller, menzil, şarj hızı, sürüş özellikleri, çekme ağırlığı, kullanım kolaylığı, satış kiralama fiyatı ve bulunurluk gibi çeşitli kriterlere göre değerlendiriliyor.

Geçen yıl 14 bin 500'den fazla Auto Motor und Sport okuyucusu tarafından Corsa, “2023'ün En İyi Yeni Tasarımı” ödülünde birinci seçilerek, segmentinin en iyi tasarımına sahip aracı olarak değerlendirildi.

Ayrıca Corsa, Birleşik Krallık'ta da “Yılın En İyi Küçük Aracı”, “En İyi Filo Süper Minisi” ve “En İyi İkinci El Küçük Araç” unvanlarını kazandı.

Alman Federal Motorlu Araç Dairesi'nin (KBA) yayınladığı resmi verilere göre Corsa, 2023 yılında üst üste üçüncü kez Almanya'da B segmentinde en çok satan araç oldu. Trafiğe tescil edilen yaklaşık 54 bin yeni araç, Opel Corsa'nın kendi segmentinde birinci olmasını sağladı.

Birleşik Krallık'ta da Vauxhall Corsa, İngiliz Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği (SMMT) tarafından yayınlanan 2023 yılı sonuçlarına göre üç yıl üst üste en çok satan B-HB olarak popülerliğini sürdürüyor. 40 bin 816 adet satış rakamına ulaşan Corsa, yalnızca 2023 yılında B-HB sınıfının en popüler modeli olmakla kalmadı, aynı zamanda ülke genelinde de en çok satılan üç araçtan biri oldu.

Opel Corsa, 1982'deki ilk gösteriminden bu yana dünya çapında 14,5 milyon adet satıldı.