Her Telden (3.Kasım.2016)

Her Telden (3.Kasım.2016)

Yayın: 03.11.2016 07:50
Paylaş:
A+ A-

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI SAYIN VEYSEL EROĞLU,YARIN KARABÜK’E GELİYOR VE AK PARTİ İL BAŞKANI/TEŞKİLATI HAZIRLANIYOR
ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanı yarın KARABÜK’Ü ziyaret edecek ve bu ziyaretten Karabük’ün azami hizmet alabilmesi için AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile Yönetim Kurulu büyük bir hazırlığın içinde.
Dün AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile kısa bir sohbetimiz oldu,Sayın SAYLAR harıl/harıl çalışma yapıyor ve ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanından neler isteyeceklerinin hazırlığını yapıyor.
BULAK DERESİ ÜZERİNDE Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN talebi olan bir tesisin yapılması istenecek Sayın Bakan’dan ve bu konu üzerinde bir hazırlık var.
Ayrıca Üzerinde büyük bir hassasiyetle durulan KELEBEK VADİSİ Projesi için talepte bulunulacak ve “BU KELEBEK VADİSİ NEDİR BAŞKAN..” diye sorduk..
ÇEVRİK KÖPRÜ ile KARIT KÖYÜ arasında DERE ISLAH ÇALIŞMASI yapılacak ve burada ÇOK CİDDİ BİR TURİZM/NEFES ALMA ALANI ortaya çıkacak..
BUNUN GİBİ ÇOK CİDDİ HAZIRLIKLAR YAPIYOR AK PARTİLİLER..
ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanlığı,KARABÜK/SAFRANBOLU içme/kullanma suyunu hallederek BU YÖREYE EN BÜYÜK YATIRIM yapmış Bakanlık ve Sayın VEYSEL EROĞLU o zamanda aynı görevi sürdürüyordu.
Sayın VEYSEL EROĞLU YARIN KARABÜK’E GELİYOR..

CUMA GÜNÜ ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF.DR.SAYIN VEYSEL EROĞLU,CUMARTESİ ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK BAKANI SAYIN ÖZHASEKİ
AK Parti Teşkilatlarında görev almış dostlarımıza,kardeşlerimize Allah kolaylıklar versin,geçtiğimiz hafta SPOR BAKANI,yarın ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanı,cumartesi günü ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MEHMET ÖZHASEKİ Karabük’e geliyor.
SİYASET YAPMAMIŞ OLANLAR bunları çok normal karşılayarak “NE VAR BUNDA,SONUÇTA BİR BAKAN KARŞILANACAK..” diyerek olayı hafifletme yoluna gidebilirler.
Ama ASLA ÖYLE DEĞİLDİR..
Bakanın gelişi ile ilgili hazırlıklar olur,eğer Siyaseti “DESİNLER MANTIĞI İLE DEĞİL,HİZMET MANTIĞI İLE YAPIYORSANIZ..” çok akılcı bir dizi talepte bulunmanız gerekir..
Bu talepleri İL Müdürlüklerini gezerek planlarsınız..
O NEDENLE AK PARTİ’Lİ KARDEŞLERE ALLAH KOLAYLIK VERSİN..
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR geniş bir hazırlığın içinde,ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanlığı’nın şu an itibarı ile 80 İLE 100 MİLYON LİRA YATARIMI VAR.
BU RAKAMI daha yukarılara çekmek için yapılacak talepler çok önemli,örneğin ALDEĞİRMEN Barajının süratle ihalesi temin edilecektir ,buna benzer başka yatırımlar talep edilecektir..
AK PARTİ’DE HUMMALI BİR HAZIRLIK SÜRDÜRÜLÜYOR..

BİR YANDAN “ATATÜRK ANITI YAPIMI ..” ÖTE YANDAN “SAYIN DURSUN ALTIPARMAK’IN ÜYELİĞİ ..” CHP KARABÜK GÜNDEMİNDE..
Bir yandan “KENT MEYDANI’NA ATATÜRK ANITI YAPILMASI İLE..” öte yandan “KARABÜK BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANLARINDAN SAYIN DURSUN ALTIPARMAK’I CHP’YE KAYDI İLE..” CHP Karabük gündeminin birinci maddesi haline geldi.
HEMEN HERKES BU GELİŞMELERİ KONUŞUYOR.
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN uzunca bir süre önce “KENT MEYDANI’NA İSTERSENİZ ATATÜRK ANITINI SİZ YAPAN CHP YAPSIN..” şeklinde ki çağrıya CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL “HAYHAY BAŞKAN ELBET YAPARIZ..” demişti.
Ve CHP bu sözünün arkasında durarak girişimlerini başlattı..,
Bu arada Karabük Belediyesi eski Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN CHP’YE kayıt yaptırmış olması da Karabük gündemine ciddi biçimde dalgalandırdı.
Sözün bu noktasında İYİ DEĞERLİNDERME YAPANLAR var,KÖTÜ YÖNDE YORUM YAZANLAR var ve Sayın DURSUN ALTIPARMAK demek böyle önemli bir SİYASİ FİGÜR Kİ, geniş bir kesim bu olayı konuşuyor..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK CHP KARABÜK Belediye Başkan Aday/Adayı olabilir ve henüz kayıt olmadan bu yönlü değerlendirmeler yaptığımızı hatırlayanlar vardır elbet.
CHP KARABÜK GÜNDEMİNİ BLOKE ETTİ ADETA.

TOBB,KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI KANALİ İLE 600 ÖĞRENCİYE,30 BİN LİRAYI AŞKIN BİR YARDIM İLE MOHT DAĞITIMI YAPTI..
Türkiye Odalar Borsalar Birliği,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası kanalı ile KARABÜKLÜ 600 ÖĞRENCİYE 30 bin lirayı aşkın bir harcama ile MONT DAĞITIMI yaptı.
ALINAN MONTLAR OKULLARA DAĞITILDI..
OKUL İDARELERİ İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARI VERECEKLER.
Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası kanalı ile böyle bir işe girmesi İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİ hayli sevindirdi elbet.
DİLERİZ ADALETLİ BİR DAĞITIM YAPILMIŞTIR.
MONTLARIN dağıtımı OKUL YÖNETİMLERİ tarafından yapılacaktı ve bunun organizasyonunu OKUL MÜDÜRLERİ ve YÖNETİCİLERİ yapıyorlardı..
HAVALARIN SÜRATLE SOĞUMAYA BAŞLADIĞI ŞU GÜNLERDE böyle bir girişim gerçekten çok iyi oldu ve 600 Öğrenci Okula geliş/gidiş sırasında sıcacık bir ortam yakalamış olacaklar..
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sayın CEM BİÇEN dün bu konular için koşturuyordu ve ALINAN MONTLARI belirlenen Okullar vasıtası ile dağıtmak üzere organizasyon içinde ve hummalı biçimde çalışıyordu.
TOBB İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ ANLAYACAĞINIZ.

ÖZELLİKLE,İSTASYON CİVARINDA BULUNAN VE BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ÇALIŞMAYAN,FAAL OLMAYAN HADDANELER KENT DIŞINA VEYA..!
Karabük’ün en büyük sorunlarından birisi daha çözüme kavuşturulacak gibi görünüyor,Karabük Belediyesi özellikle İSTASYON civarında bulunan ve büyük çoğunluğu çalışmayan,faal olmayan HADDANELER için harekete geçti.
BUNLAR KENT DIŞINA ÇIKARTILACAKLAR..
Veya tamamen kapatılarak,sahipleri yeni iş alanlarına yönelecekler.
Zira ;O CİVAR KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI OLUYOR..
İSTASYON civarında ki haddanelerin kapanması,yeni yerlerine taşınmak için sökülmesi ile doğacak geniş alanlara,Karabük Belediyesi yeni bir İMAR UYGULAMASI yapacak..
BURALAR KONUT ALANI,TİCARİ ALAN gibi çok verimli bir biçimde değerlendirilecektir elbet ve işte o zaman KARABÜK’ÜN ÇEHRESİ işte o zaman KARABÜK’ÜN KENT YAPISI değişecektir..
ŞIKIR/ŞIKIR BİR KARABÜK ÇIKABİLİR ORTAYA..
Şu an tam anlamı ile bir ÇİRKİNLİK/PİSLİK ABİDESİ gibi duran bu alanların,KENTSEL DÖNÜŞÜM içinde konut alanları,ticaret alanları olarak düzenlenmesi,KARABÜK’ÜN YILLARCA ÜZERİNDE durduğu biçimde, çözüme kavuşturulacak demektir.
KARABÜK BELEDİYESİ İLK ADIMI ATTI BU KONUDA..
Muhataplarına gerekli tebligatlar gönderildi..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN’İN “TESLİM EDERLERSE ÖTER DİYE KORKUYORLAR..” SÖZÜ VE ÖNEMİ..
TBMM eski Başkanlarından ve son dönem bu Ülkenin en ağırlıklı Siyasi isimlerinden Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Partisinin Yenice İlçe Danışma Toplantısında,müthiş bir FETULLAH GÜLEN analizi yaptı.
Biliyorsunuz ABD Fetullah Gülen’i Ülkemize teslim etmemek için binbir türlü mazeret öne sürüyor/sürüyordu ve yeni/yeni ayıldıkları yolunda haberler gelmeye başladı..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN “FETÖ ÜLKEMİZE TESLİM EDİLİRSE,ÖTER DİYE KORKUYORLAR..” dedi,analiz yüzde milyon doğru elbet,zira FETÖ, Bağımsız Türk Mahkemelerinde yargılanırken DIŞ ÜLKELERİN GİZLİ SERVİSLERİNCE NASIL KULLANILDIĞI bile ortalığa saçılacaktır.
Bu nokta da DIŞ ÜLKELERİN,ÜLKEMİZ ÜZERİNDE FETÖ Örgütü tarafından,hangi operasyonlarda,hangi amaçlarla,nasıl kullanıldığı çok net biçimde ortaya çıkacaktır..
Olayın bir de ÜLKEMİZ İÇİNDE Kİ ayağı vardır ve kimlerin bu harekete nasıl destek verdiği,ne katkılar sağladığı ortaya çıkacaktır ve bir zamanların PENSİLVANYA YOLCULARI tek/tek belirlenecektir.
Örneğin,Fetullah Gülen’in çeşitli resimlerinde görülen ve SAFRANBOLU EVİ olduğu iddia edilen MAKETİN PENSİLVANYA’YA kim/kimler tarafından HEDİYE OLARAK götürüldüğü ortaya çıkacaktır..!!
ABD bu iade işlemini yerine getirecek mi acaba..?

AK PARTİ KARABÜK TEŞKİLATLARINDA GÖREVLİ İSİMLER “YENİCE İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI ÇOK GÖRKEMLİ GEÇTİ..” DİYOR
Dün AK Parti Karabük Teşkilatlarında görevli dostlarımızla bir süre sohbet ettik ve “GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ YAPILAN YENİCE İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI ÇOK GÖRKEMLİ GEÇTİ..” değerlendirmelerini aldık.
HEPSİ DE DANIŞMA TOPLANTISINA İLGİ BÜYÜKTÜ GÖRÜŞÜNDE.
Bilindiği gibi,AK Parti YENİCE İlçemizde çok ciddi sıkıntılar yaşadı ve bunun sonucunda Sayın SABRİ TOM İlçe Başkanlığı’ndan istifa etti veya ettirildi,yerine Sayın YILMAZ KIRIK getirildi.
Sayın YILMAZ KIRIK getirildiği bu görevde ilk ciddi sınavını,geçtiğimiz Pazar günü yapılan,YENİCE İLÇE DANIŞMA Toplantısında vermiş ve ÇOK BAŞARILI BİR ORGANİZASYON yaptı görüşleri hakim.
Bazı engelleme çabalarına karşılık “SALONUN İÇİNDE VE DIŞINDA BİNE YAKIN İNSAN,DANIŞMA TOPLANTISINI BÜYÜK BİR DİKKATLE İZLEDİ..” bilgilerini veren AK Partili kardeşler oldu.
Sayın YILMAZ KIRIK çok başarılı bir sınav vermiş..
Bunu bize anlatan AK Partili kardeşler “ANCAK,KÜÇÜK BİR GRUP HALEN ENANİYET DUYGULARINI AŞAMAMIŞLAR,KİBİRLİ VE İNSANA TEPEDEN BAKAN TUTUMLARINI SÜRDÜRME GAYRETLERİNİ DEVAM ETTİRDİLER..” gibi bilgiler verdiler..
Sayın YILMAZ KIRIK’IN tüm Yenice sakinlerine sempatik geldiği besbelli..
Zira “PARTİLİ/PARTİSİZ HEMEN HERKES ÇOK İYİDİR..” görüşünde..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE DİŞ HASTANESİ İLE İLGİLİ,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NÜN KARARI VE SİYASİ İRADENİN SÖZLERİ
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,Diş Hekimliği Fakültesi’nin Kampüs içinde yapılacağını açıkladı ve Fakülte Binası’nın içinde DİŞ HASTANESİ olacağını da vurguladı.
Sayın Rektör bunu bir televizyon programında açıkladı..
SİYASİ İRADE BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR ACABA..?
Zira ;SİYASİ İRADENİN VERMİŞ OLDUĞU BİR SÖZ,BİR VAAT VAR..
1 KASIM Genel Seçimleri sırasında,özellikle AK Parti 2015-2019 YATIRIM PROJELERİ adı altında bir VAATLER MANZUMESİ ile çıktı seçmen karşısına.
Burada BAYIR MAHALLE AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI Merkezi vaat edilmişti,YAPIMI SÜRATLE DEVAM EDİYOR,ayrıca BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ Fakültesi vaat edilmişti,şimdi AK Parti’nin bu vaadi BİR BAŞKA ŞEKİL ALMIŞ BULUNUYOR..
Rektörlük kararı ile Siyasi iradenin VAAT MANZUMESİ çelişiyor..
Başta BAYIR MAHALLE Muhtarı olmak üzere Mahalle sakinleri tepkili.
Böyle bir sorun çıktı ortaya..!!

SAFRANBOLU SANAT ÜNİVERSİTESİ,KARABÜK’E HAVAALANI OLAYI,BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ VE DİŞ HASTANESİ,MUHALEFET..!!
Bilirsiniz,bir Siyasi İktidara karşı SİYASİ MUHALEFET vardır,bunu SİYASİ PARTİLER yapar,bir de SOSYAL MUHALEFET vardır,bunu Sosyal Kesimler ve O Kesimlerin Başkanları Sözcüleri veya GENİŞ KİTLELER organize edilerek onlar yapar..
Şimdi Karabük’e bir bakın isterseniz..
SAFRANBOLU SANAT ÜNİVERSİTESİ,HAVAALANI OLAYI,BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ve DİŞ HASTANESİ gibi temel bazı konularda SİYASİ MUHALEFETİN HİÇ SESİ/SOLUĞU ÇIKIYOR MU..?
Bu konularda SOSYAL MUHALEFET ses vermeye gayret ediyor..!!
Ancak,hayatın doğal akışı içerisinde ve SOSYAL MUHALEFETİN,yaratılan,gündeme gelen/getirilen BU SORUNLARA bakışı/yüklenişi AK Parti İktidarını mutlaka rahatsız ediyordur,etmesi de gerekir elbet..
Bu sorunlar topluma sunuluyor,Siyasi Muhalefet yok,Sosyal Muhalefet var.!!

6 kişi görüş bildirdi

  1. AKP'nin TRUVA ATI...

    AKP’nin karabük belediye başkanlığı seçimini başkan Vergiliye karşı kazanmasının tek bir yolu var…..Aranan kan 6 PARMAK+6 OK+MHP KÜSKÜNLERİ…….CHP nin oylarını yuvada tutabilmek ve Dursun’un yetersiz bakiyesi olan doğru yoldan kalma 12 bin oy ve küskün MHP tabanı oyları….Bu bloğun toplam oyu 20 bin etmez….NEDEN????????Eğer ,herşeye rağmen DURSUN ,CHP den aday olduğunda İnanın CHP’nin büyük çoğunluğu Dursun’a oy vermez…….MHP’nin içindeki kaotik durum ortada……İşte kurt dumanlı havayı sever misali aradan sıyrılmayı ve bu sonucu gören,seçim matematiğinden anlayan AKP kurnazları “TRUVA ATI ” Dursun’u ve ekibini CHP’nin içine monte ettiler……Buradan tüm CHP’li sosyal demokrat,yurtsever ve devrimcilere son sözümdür ki bu ihanetin içinde il başkanlığı ve merkez ilçe yönetimi birlikte saf tutmaktadır..BAŞKASI OLMA KENDİN OL…..

  2. Chpli

    CHP özüne dönene kadar birilerinin elinde maymun olmaktan kurtulana kadar CHP tabanına uygun aday çıkarana kadar CHP ye oy vermeyeceğim. Yeter artık. CHP Karabük teşkilatını da bu basiretsizliklerinden dolayı kınıyorum.

  3. karabük düşmanı

    SAYIN GÖLBEK DÜN MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN BİR TANIDIĞIMLA KARŞILAŞTIM.ÇOCUĞU BAŞARILI BİR ÖĞRENCİ VE GEÇEN YIL BURSLULUK SINAVINA GİRMİŞTİ.BURSUNU ALIP ALMADIĞINI SORDUĞUMDA HENÜZ HESABA YATMADIĞINI SÖYLEDİ.OKUL YÖNETİMİNİ ARADIM GEÇEN YILDAN BURS ALAN ÖĞRENCİLERİN BURSLARININ EKİM AYININ SON HAFTASINDA YATTIĞINI FAKAT BURSLARINI BU SENE ALACAK ÖĞRENCİLERİN ARALIK AYINDA HESAPLARINA YATACAĞINI SÖYLEDİLER.İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARADIM AYNI CEVABI ALDIM,ACABA KARABÜK E ÖZGÜ BİR UYGULAMA MI DİYE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ İLGİLİ BİRİMİNİ ARADIM ŞEF BİR BAYANLA GÖRÜŞTÜM O DA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ.VELHASIL SAYIN GÖLBEK BURSLULUK SINAVINI KAZANAN BİR ÖĞRENCİ OKULLAR EYLÜL AYINDA AÇILMASINA RAĞMEN BURSUNU ARALIK AYINDA ALACAKMIŞ .BU ARADA NE KADAR OLDUĞUNU SORDUM 3 AYDA BİR 475 TL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN TRAJİ-KOMİK BİR DURUM. OKUL AÇILIYOR BUNUN ÜST-BAŞI VAR DEFTERİ VAR KALEMİ VAR .TAMAM KİTAPLARI DEVLET VERİYOR AMA HEMEN HEMEN TÜM ÖĞRETMENLER YARDIMCI KİTAP VE TEST KİTABI SİPARİŞİ VERİYOR KENDİ ÇOCUĞUMDAN BİLİYORUM EN AZ 250-300 TL TUTUYOR VE DEVLET ÖĞRENCİNİN BURSUNU ARALIK AYINDA VERİYOR.
    BURSLULUK SINAVINI BU SENE KAZANAN ÖĞRENCİ BURSUNU ARALIK AYINDA ALACAĞINI ÖĞRENDİĞİM DE BİR DE NE DUYAYIM SAYIN GÖLBEK DEVLET MEMURU OLAN VE HER AY DÜZENLİ 3.000-4.000 TL MAAŞ ALIRKEN ÖĞRETMENLERE EĞİTİM ÖDENEĞİ ADI ALTINDA HER YIL İKİ KEZ ÜCRET ÖDENİYORMUŞ.NE KADAR MI 2016 YILI EĞİTİM OKUL AÇILIRKEN 1.000 TL 2.DÖNEM 1.050 TL .PEKİ NE ZAMAN ÖDENİYOR DİYE SORDUM 1. TAKSİDİN 5 EYLÜLDE ÖDENDİĞİNİ SÖYLEDİLER.PEKİ ÖĞRETMENLİĞE YENİ BAŞLAYANLAR NE ZAMAN ALACAKLAR DEDİM TÜM ÖĞRETMENLER ALDI DEDİLER.ACABA ÖĞRETMENLERE EĞİTİM ÖDENEĞİ GEÇ ÖDENSE SENDİKALAR NE YAPARDI DİYE AKLIMA TAKILDI.EĞİTİMSEM,TÜRK EĞİTİM SEN,EĞİTİM BİR SEN,BAĞIMSIZ EĞİTİM SEN,EĞİTİM İŞ,EĞİTİM HAK SEN,DEMOKRATİK EĞİTİM SEN,BEÇ SEN,YURT EĞİTİM SEN NE DERLERDİ VEYA NE YAPARLARDI ACABA .MESELA DERSLERİ BOYKOT EDERLER MİYDİ? BU ARADA NE ÇOK SENDİKA VARMIŞ EĞİTİN KOLUNDA.DEMEK Kİ MEMUR SENDİKALARINDA DA RANT BİR HAYLİ FAZLALAŞMIŞ.PEKİ BU SENDİKALARIN UMURUNDA MI ÖĞRENCİ BURSLARININ GEÇ VERİLMESİ TABİİ Kİ DEĞİL EĞER ÖYLE OLSAYDI BİRİ DE ÇIKIP BİR AÇIKLAMA YAPARDI DEĞİL Mİ?
    GELİR SEVİYESİ DÜŞÜK AİLELERİN ÇOCUKLARININ SINAV KAZANARAK HAK ETTİĞİ BURSUNU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞINDA ALAMAMASI EĞİTİMCİLERİN UMURUNDA OLMADIĞINI ÖĞRENDİM.PEKİ ACABA DUYARLI BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU VAR MI DİYE ARAŞTIRDIM TELEVİZYONLARDA,GAZETELERDE BU KONU HAKKINDA BİR ŞEYE RASTLAMAMIŞTIM.SİYASİ PARTİLERİN AÇIKLAMALARINDA DA YOKTU.MİLLETVEKİLLERİMİZDEN BÜYÜĞÜ AKRABALARINA YURTKUR İHALESİ ALMAKLA VE YANDAŞLARINI MÜTEAHHİT YANINA İŞE SOKMAKLA MEŞGULDÜ,YENİ OLAN KÜÇÜĞÜ HAVAALANI DERDİNDE.İKTİDAR PARTİSİNİN İL YÖNETİMİNE BAKTIM HEMEN HEMEN HEPSİ İŞ ADAMI; NERDEN BİR İHALE ALIRIZ, NEREYE RUHSAT ALIR BİNA YAPIP SATARIZ DERDİNDELER.MUHALEFET PARTİLERİ ONLARDAN FARKLIDIR BELKİ DEDİM.MESELA ANA MUHALEFET PARTİSİNİN ADINDA HALK VAR GARİBAN HALKIN MESELELERİ İLE İLGİLENİR DEDİM , DEDİM AMA NERDEEE ONLARDA HEYKEL PEŞİNDELER.KENT MEYDANINA HEYKEL YAPILINCA KARABÜK MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKACAK YA.PEKİ MİLLİYETÇİ OLANA BAKAYIM BELKİ ONLAR MİLLETİNİN DERDİNE DERMAN OLMAK İÇİN ÇABALARLAR DEDİM ONLARDAN DA SES YOK.
    SAYIN GÖLBEK GAZETECİLER HABER YAPMIŞ MI Kİ DEDİM ONLAR ZATEN YILLARDIR KULAKLARININ ÜZERİNE YATIP ÜÇ MAYMUNU OYNADIKLARI AKLIMA GELDİ VE ÜZÜLÜP BU YAZIYI YAZDIM.
    BAZEN YAZDIKLARIMLA İLGİLİ YORUM YAPIYORSUNUZ SAYIN GÖLBEK .GERÇİ BURS ALAN ÇOCUKLARIN AİLELERİ GAZETENİZ ABONESİ DEĞİLLERDİR, GAZETENİZE REKLAM VE İLAN DA VEREMEZLER AMA İNŞALLAH BU KONU İLE İLGİLİ DE BİR İKİ SATIR BİR ŞEYLER KARALARSINIZ HA SAYIN GÖLBEK İNSANİYET NAMINA.SAYGILARIMLA………

  4. 15 Temmuz Sonrası perfonsı ve Söz verilen Yatırımlar

    Bu millette öyle bir hizmet edilmeli ki performanslar yatırımlar proje bitirme tarihleri hepsi gözden geçirilerek artırılmalı, Herkes bütün parti stk, belediye, gazeteci, brokrat, kurumsal ve vefakar iş adamları; boş işler ve 3,5 şirket veya 50,100 kişi menfaatleri seslerini kulaklarımızı kapalı tutarak temsilde çoğunluğun halk menfaatleri, halkın refah seviyesini artırmak için çalışmalı
    Kelebek vadisi, Araç çayı düzenlenmesi, çevre yolu, kentsel dönüşümler, toki emekli konutu Şehir içi ulaşımı, ulaşım araçların kalitesi ve güvenliği, şehir görsellikleri, tramvay projesi, havalanı,Şehirler arası tamamlanmayan duble yol, Kent camisi,çevre kirliliği, Devlet ve özel şirket hizmet kalitesi, basın formatı , ismetpaşa organize sanayisi, söz verilen her şey borçlanarak ta olsa yapılmalı bu millet için…. Çünkü bu millet her şeyi biliyor anlıyor, samimiyeti, samimiyetsizliği, gerçekliği, aldatmayı, kumpası ve algı yönetimini

  5. MHP NİN ÇAYCISI OLMAYA

    DURSUN ALTIPARMAK MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İÇİN BAŞVURDUĞUNDA CHP NİN ÇAYCISI OLURUM.BEN YUVAMI BULDUM DEMİŞTİ ŞİMDİ BAKTIK CHP YE KAYIT OLMUŞ.KENDİSİNİ SUÇLAMAMAK LAZIM MHP GENEL BAŞKANI ÖYLE BİR YALPALADI VE AKP NİN YANINA ÇARK ETTİKİ DURSUN BEY CHP YE GEÇMEKTE HAKLI.CHP DURSUN ALTIPARMAKLA KARABÜK BELEDİYE SEÇİMİNİ YATA KALKA ALIR BUNUDA BİR KENARA YAZIN

  6. Adnan

    Nasreddin hocaya sormuşlar.Eskiyen ayları ne yaparlar.Demiş ki kırpıp yıldız yaparlar.Eskiyen belediye başkanlarını ne yaparlar.CHP ye aday yaparlar.Enver Tümen bey şimdi Altıparmak.Hayırlısı

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.