Hurda Araçlar Kaldırılıyor

Hurda Araçlar Kaldırılıyor

Yayın: 21.04.2015 09:37
Paylaş:
A+ A-

Barış Mahallesi Sanayi Bölgesinde terk edilmiş, tehlike arz eden ve çevre kirliliğine sebep olan araçlar Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik birimi İle yapılan müşterek çalışmayla yedi emin otoparkına çekildi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, tehlike arz eden, cevre kirliliğine neden olan araçlar Belediye ekiplerimiz ve Emniyet birimlerince Barış Mahallemizde bulunan sanayi bölgesinde bulunan hurda araçların kaldırılması ile ilgili çalışmaların başladığını söyledi.

Daha temiz, daha yaşanılır bir Safranbolu için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Aksoy; “bu bölgemizde de emniyet birimlerimiz ile çalışmaları birlikte sürdürüyoruz. Çalışmalar bu bölge tamamen temizlenene kadar devam edecek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Migros’tan “Migros 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği”

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Migros, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı geleneksel “Migros 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği”yle kutluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Migros, Devlet Tiyatroları iş birliğiyle 22-28 Nisan'da gerçekleştirilecek olan “Migros 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği” bu yıl 28. kez çocukları tiyatroyla buluşturacak.

Şenlik kapsamında Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Sivas, Trabzon ve Van'daki 12 sahnede 12 farklı çocuk oyunu sergilenecek.

Migros mağazalarından alınan ücretsiz rezervasyon fişleri, Devlet Tiyatroları gişelerinden bilete çevrilerek seçili çocuk oyunları izlenebilecek.

Çocukların kültür ve sanat gelişimlerine katkıda bulunmak ve onlara armağan edilen bu önemli günü neşe içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla 11 ildeki binlerce çocuğu konuk edecek olan şenlik için Migros mağazalarından alınan ücretsiz rezervasyon fişleri, Devlet Tiyatroları gişelerinden ücretsiz olarak bilete çevrilebiliyor.

Program kapsamında; Kral Olmak İstemeyen Arslan, Peter Pan, Kırmızı Küre, Orfin'in Müzik Kutusu, Harikalar Mutfağı, Sihirli Lamba, Sayı Dedektifleri, Masal Treni, Dünyanın Eski Zamanlarında, Pofu, Lyorobotonlu Kaplumbağa Silva ve Denizkızı ve Sevimli Korsanlar oyunları sahnelenecek.