Saylar; Bizde Makamlar Yoktur, Hizmet Anlayışı Vardır

Saylar; Bizde Makamlar Yoktur, Hizmet Anlayışı Vardır

Yayın: 24.05.2016 10:39
Paylaş:
A+ A-

AK Parti İl başkanı Timurçin Saylar düzenlediği basın toplantısı ile Pazar günü gerçekleştirilen AK Partinin 2.Olağanüstü genel kurultayını değerlendirdi.

Beraberinde İl yönetimi,Safranbolu,Yortan belediye başkanları,İlçe başkanları,Kadın kolları,gençlik kolları ile birlikte parti binasında kurultayı değerlendiren İl başkanı Saylar, “yeni oluşumun hayırlar getirmesini diliyorum.Bizde makamlar yoktur,hizmet anlayışı vardır” dedi.

İl Başkanı Timurçin Saylar; Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Pazar günü 2. Olağanüstü Genel Kurulu Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdik. Biz üçüncü Genel Başkanımızı seçtik. Kongrede toplam 1411 oy kullanıldı, bu oylardan 6 oy geçersiz, 1405 geçerli oyla Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım AK Parti Genel Başkanı oldu. Genel Kurulumuzdan sonra Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, istifasını sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş ve Hükümeti kurma görevi de sayın Binalı Yıldırım’a Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilmiştir. Bu süreçlerdeki bütün bu oluşumların hepsinin Karabük’ümüze, Milletimize, Ümmetimize, dünya mazlumlarına hayırlar getirmesini niyaz ediyorum ve bizler AK Parti kademeleri olarak her zaman millete hizmete, ümmete hizmete de devam edeceğiz. Parti kademelerimizin hepsi burada bizler hizmet anlayışıyla 2001 yılında hangi aşkla çalıştıysak, 2016 yılında da aynı aşkla Karabük halkına, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Pazar günü de kendisiyle bütün parti kademeleri, bütün delegeler helalleştik. Bizde makamlar yoktur, bizde hizmet vardır. Makamlara dayalı bir siyaset anlayışımızın olmadığını Pazar günü tüm Türkiye’ye ve Dünyaya kamuoyuna AK Parti olarak gösterdik. Bizdeki hizmet anlayışlı makamlar ötesindedir. O anlamda bizim Milletimize ve dünya mazlumlarına hizmet etme borcumuz vardır” dedi.

Saylar; “Kurucu Genel Başkanımız sayın Cumhurbaşkanımızın AK Parti ile duygusal bağını koparmaya hiç kimsenin ortadan kaldırmaya ne gücü yeter, ne de böyle bir duygu bağının içersine de hiç kimse, bu bağın dışına da kimse çıkamaz çünkü, sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin kurucusu ve kurucu Liderimizdir. Cumhurbaşkanlığı kanunu çerçevesinde neyse orda onu gerçekleştirir ama biz AK Partililer olarak Cumhurbaşkanımıza olan duygusal bağı hiçbir zaman koparamayız ve koparmayız. Bu anlamda gerçekleştirilen kongrenin Karabük’e de hayırlar getirmesini diliyoruz, yeni kurulan MKYK listesinde de biraz gençleştirme olmuştur . yeni kurulacak olan Bakanlar Kurulunun da hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

Genel Kurula 7 otobüsle gittiklerini ifade eden Saylar; “7 Otobüsle Genel Kurul salonunda yerimizi aldık Karabük ve Bölgemizdeki hem Belediye başkanlarımız, hem ilçe Başkanlarımız, Gençlik Kolu, Kadın Kolu Başkanlarımız herkes Genel Kurulda yerini aldı ve bu coşkuyu hep beraber yaşadık. Şu anda hizmete sıfırdan demiyoruz, yeni bir aşkla tekrar başlıyoruz” sözlerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Emekli ziraat mühendisi kurduğu serada fidan aşılaması yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde emekli ziraat mühendisi Kayhan Argun, Türk fındığı fidanlarına aşılama yaparak satıyor.

Kayhan Argun, emekli olduktan sonra kurduğu serada fındık aşılaması yaparak isteyenlere gönderiyor.

Argun, AA muhabirine, geçen yıl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli olduğunu söyledi.

Fide ve fidan yetiştiriciliği için sera kurduğunu belirten Argun, “Ceviz ve fındık fidanları üretiyorum. Yabani cevizlere Amerikan chandler ve Fransız çeşidini aşılıyoruz. Bir de Türk fındığını, ağaç usulü olan fındığı aşılıyoruz. Geçen yıl yaptık, aşı gayet başarılı. Türkiye'de bunu yapan üç kişiden birisiyiz. İzmir Ödemiş'te, Düzce'de ve Tokat Niksar'da biz varız.” dedi.

Aşılama yapıldıktan sonra verimin güzel olduğunu dile getiren Argun, şunları kaydetti:

“Bahçeleme dediğimiz ışkın alma yok bunda. Bu fındık, direkt ağaç oluyor, üstten dallanıyor. Kök yapısı diğerinden çok farklı. Artık ocak usulü fındıkçılıktan ağaç usulü fındıkçılığa geçiliyor. Makineli tarıma, silkelemeye, budamaya, toplamaya uygun. Talep çok fazla. Aşılama mevsimi Şubat 20'den Nisan 20'sine kadar süren bir zaman. Biz kalem aşısı yapıyoruz. Mevsimlik aşılamamız 5 bin adet.”