Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
28 Eylül, 2023 16:17 tarihinde yayınlandı
0

🔴SON DAKİKA: Karabük İçin Kırmızı Uyarı

İstanbul, Zonguldak, Karabük ve Bartın için kırmızı uyarı. Uyarılar değişti.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Batı Karadeniz illerimiz ve İstanbul’da beklenen yağış miktarında artış olduğunu dile getirdi.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelindeki kentlerimize artık yavaş yavaş yağmur yağması bekleniyor.

İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren beklenen yağışlar ise gecikti. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından konu hakkında bir paylaşımda bulundu. Ökten, Batı Karadeniz ve  İstanbul’da beklenen yağış miktarında artış olduğunu dile getirdi.

“50 SENARYONUN ORTASI” 

Ökten, “46 günlük beklenen toplam yağış. 50 senaryonun ortalaması Özellikle İstanbul ve Batı Karadeniz’de beklenen yağışları artırmış. Rize kıyılarında ise toplamda 350 mm yağış bekleniyor. Diğer bol yağışlı yerler Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Adana, Tunceli, Bingöl ve Batman…” dedi.

İstanbul, Zonguldak, Karabük ve Bartın için kırmızı uyarı. Uyarılar değişti. Yeni uyarı geldi acil bakın - Resim : 1 (HALİL KIZILYER)

Bizi sosyal medyadan takip edin