🔴SON DAKİKA: Karabük İçin Kırmızı Uyarı

🔴SON DAKİKA: Karabük İçin Kırmızı Uyarı

Yayın: 28.09.2023 16:17
Paylaş:
A+ A-

İstanbul, Zonguldak, Karabük ve Bartın için kırmızı uyarı. Uyarılar değişti.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Batı Karadeniz illerimiz ve İstanbul’da beklenen yağış miktarında artış olduğunu dile getirdi.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelindeki kentlerimize artık yavaş yavaş yağmur yağması bekleniyor.

İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren beklenen yağışlar ise gecikti. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından konu hakkında bir paylaşımda bulundu. Ökten, Batı Karadeniz ve  İstanbul’da beklenen yağış miktarında artış olduğunu dile getirdi.

“50 SENARYONUN ORTASI” 

Ökten, “46 günlük beklenen toplam yağış. 50 senaryonun ortalaması Özellikle İstanbul ve Batı Karadeniz’de beklenen yağışları artırmış. Rize kıyılarında ise toplamda 350 mm yağış bekleniyor. Diğer bol yağışlı yerler Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Adana, Tunceli, Bingöl ve Batman…” dedi.

İstanbul, Zonguldak, Karabük ve Bartın için kırmızı uyarı. Uyarılar değişti. Yeni uyarı geldi acil bakın - Resim : 1 (HALİL KIZILYER)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.