Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
09 Kasım, 2016 09:20 tarihinde yayınlandı
0

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Belirlendi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78.yıldönümünde Karabük Valiliği tarafından düzenlenen törenle anılacak.

10 Kasım Perşembe günü(yarın) sabah saat: 08.55’te Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak tören saat:09.30’da Vali Nafiz Kayalı gençlik merkezinde devam edecek.

Diğer yandan Valilikçe yapılan anma programında,”10 Kasım 2016 Perşembe günü tüm okullar kendi kurumlarında anma programları düzenleyecek ve Atatürk’ü Anma Haftasına hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edilecektir” açıklamasına yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Ölümünün 78. Yıl Dönümü

    GÜN GEÇMİYOR Kİ YAPTIKLARIYLA ,ÜLKEMİZ VE TÜM DÜNYANIN BİRLİKTE BARIŞ İÇİNDE YAŞAMASI ÇABASIYLA,BAĞIMSIZLIĞIMIZ VE LAİK CUMHURİYETİMİZİN TÜRKİYE İÇİN ÖNEMİ, DEVRİMLERİ,DEMOKRASİ ,İNSAN HAKLARI,ADALET,EŞİTLİK,ÇAĞDAŞ BİR YAŞAM VE YİNE BİLİMSEL BİR EĞİTİM ADINA HEDEFLERİ,GİTTİĞİ YOL
    DEĞERİNİ KAYBETMİŞ OLSUN…..78.ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANISI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ…RUHUN ŞAAD OLSUN.

Yeni yorumlara kapalı.