Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
07 Ekim, 2018 23:24 tarihinde yayınlandı
0

2019 Mart Yerel Seçimleri İçin Aday Adaları Şekillenmeye Başladı

2019 Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler kapsamında aday adaylarının da yavaş yavaş şekillenmeye başladığı gözleniyor.

Bu manada AK Parti de daha önce Yenice için Ertan Mısırlı daha önce yaptığı basın açıklaması ile aday adaylığını açıklamış,yine İŞKUR Müdürü Coşkun Güven’de AK Parti’den Yenice belediye başkanlığına aday adayı olacağı yönünde sinyaller vermişti.

Diğer yandan yine Safranbolu’da AK Parti’den Şefik Dizdar,belediye eski başkanlarından Nihat Cebeci,İl Genel Meclisi başkanı Ahmet Sözen’in aday adayı olacağı yönünde sinyaller vermiş,bu sabahta yapacağı basın toplantısı ile AK Parti Safranbolu İlçe eski başkanı Ahmet Güneş’in Safranbolu belediye başkanı aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Mevcut İktidar partisinde Karabük belediye başkan aday adaylığı için henüz ciddi bir isim ortaya çıkmazken, Muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisinin ise, 2019 yerel seçimlerine iddialı gireceği ve Karabük, Safranbolu, Yenice ve Ovacık İlçelerinde seçim kazanacakları açıklanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından önümüzde ki günlerde siyasi partilerin belediye başkanlıkları,İl Genel ve belediye meclisi seçimleri için aday adaylarını açıklaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin