Bolu’nun Mudurnu ilçesinde “Kadına karşı kolay yaralama” hatasından 22 ay 15 gün katılaşmış mahpus cezası bulunan bayan, yakalanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları, aranan şahıslara yönelik ilçe genelinde çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda, hakkında 22 ay 15 gün mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan M.Ç. isimli bayanın Mudurnu’da olduğu belirlendi. Takımlar, şahsın bulunduğu adresi tespit ederek operasyon düzenledi. Polis takımları tarafından gözaltına alınan M.Ç., Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyetteki süreçleri tamamlanan M.Ç., Bolu Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.


22 ay 15 gün hapis cezası bulunan kadın Mudurnu’da yakalandı
KOF-DER’den müzik şölenine davet
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.
KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

