25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü

Yayın: 25.11.2023 12:14 |Güncelleme: 27.12.2023 16:29
Paylaş:
A+ A-

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğüne bağlı bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezimizce Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, Karabük İl Jandarma Komutanlığı, Karabük Üniversitesi Kadın Araştırma Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve KADEM iş birliği ile Safranbolu Misaki Milli Meydanında standlar açılarak Kadına Yönelik Şiddetle mücadele konusunda hazırlanan broşür çalışması ve KADES tanıtımı yapıldı.

Stand çalışmalarının ardından halka ve esnafa fidan dağıtımı yapılarak KADES tanıtımı ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için farkındalık oluşturuldu.(Halil Kızılyer)

2 kişi görüş bildirdi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.