Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 21.07.2019 21:37
Paylaş:
A+ A-

Yaklaşık 1200 üyesi ile Türkiye’nin sayılı iş insanı kuruluşlarından biri olan, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Aralarında İÇDAŞ, Kastamonu Entegre ve Kütük Mermer gibi Türkiye’nin dünya markası firmalarının yer aldığı Genel Başkan Ayhan Aslan başkanlığındaki heyette; Genel Sekreter Cemal Şenol, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Arer, Demir Yılmaz, Bilal Kütük, Fikriye Aslan, Muharrem Tonba, Fikret Özkan, Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar ve Karabük Temsilcisi Dursun Aydın yer aldı.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Ayhan Aslan, aynı zamanda kendileri gibi bir işadamı olan hemşehrileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 3’üncü kez belediye başkanı seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

Amaçlarının Kastamonu başta olmak üzere, ülke ekonomisine katkı sunmak olduğunu ifade eden Genel Başkan Aslan; “Yaklaşık 1200 üyemiz ile büyük bir aileyiz. En önemli hedefimiz; üyelerimiz arasındaki işbirliğini ve dayanışmayı sağlamak. Aramızda ülkemiz adına son derece başarılı işlere imza atan şirketlerimiz var. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da düzenlediğimiz fuar ile işbirliğimizi artırmayı, birbirimizi daha yakından tanımayı hedefledik. Ayrıca kurduğumuz sistem ile üyelerimizin diyalog halinde olmalarını sağlıyor, ticari faaliyetlerde yeni işbirliklerine vesile oluyoruz. Bunun dışında geçtiğimiz yıl Kastamonu’da 1. İş Dünyası Zirvesini gerçekleştirerek, şehrimizin geleceğini konuştuk, ‘Kastamonu için neler yapabiliriz?’ sorusuna yanıt aradık. Sektöründe ülkemizin gururu firmalarından birinin sahibi olan sizin gibi değerli bir hemşehrimizi bu yıl düzenleyeceğimiz toplantıda aramızda görmek bizlere güç verir, şimdiden sizleri bu toplantıya davet ediyoruz” dedi.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği heyeti daha sonra Karabük Organize Sanayi Bölgesinde üretimlerini sürdüren ülkenin sayılı asansör rayı üreticilerinden Çelikoğlu Demir Çelik A.Ş’yi ziyaret ederek tesislerde incelemelerde bulundu, Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik’ten işletme ile ilgili bilgiler aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BAŞKAN KÖSE PROMOSYON PROTOKOLÜNÜ İMZALADI; İŞÇİLER 25 BİN TL ALACAK

Yayın: 08.05.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi’nde başlayan promosyon süreci içerisinde yapılan ihaleyi kazanan Yapı Kredi bankası Safranbolu Şubesi oldu.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Mayıs ayında verilecek 25 bin TL promosyonun mesai arkadaşlarına hayırlı olmasını belirterek Yapı Kredi bankası Safranbolu Şube Müdürü Dursun Doymaz ile anlaşma protokolünü imzaladı.

Safranbolu Belediyesi’nde çalışan işçiler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Belediye, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi ile yapılan anlaşma kapsamında işçilere toplamda 25 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Bu anlaşma, Safranbolu Belediyesi ile Yapı Kredi Safranbolu Şubesi arasında gerçekleştirilen finansal işbirliğiyle hayata geçirildi. Anlaşma ile belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, anlaşmanın belediye çalışanlarının ekonomik olarak rahatlamasına ve aile bütçelerine olumlu katkı sağlamasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi’nin bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yapı Kredi Safranbolu Şubesi Müdürü Dursun Doymaz protokol imza sırasında yaptığı konuşmada, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını almasının önemli olduğunu vurguladı. Anlaşma ile işçilere yapılan promosyonun, belediye ve banka arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Promosyon ödemeleri, belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak Mayıs ayı içerisinde tek seferde yapılacak. Bu ödemenin, belediye çalışanlarının ekonomik durumlarına olumlu bir katkı sağlaması ve aile bütçelerine bir nebze olsun rahatlık getirmesi bekleniyor.