Karabük Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ortasında imzalanan protokol kapsamında, kentteki 28 mahallede spor alanları modernize edilerek vatandaşların kullanımına sunulacak.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle hayata geçirilen iş birliğiyle, mevcut alanlar estetik ve fonksiyonel açıdan güzelleştirilerek spor donatılarıyla zenginleştirilecek. Proje ile bilhassa çocukların ve gençlerin spora daha kolay erişimi sağlanırken, ailelerin de birlikte vakit geçirebileceği toplumsal alanların artırılması hedefleniyor.
Mahalle ölçeğinde planlanan yatırımların, sporu günlük hayatın doğal bir modülü haline getirmesi amaçlanıyor. Protokol doğrultusunda yapılacak çalışmalarla, spor alanları hem görsel hem de teknik açıdan yenilenecek.
Konuya ait açıklamada bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 28 mahalleyi kapsayan yatırımla Karabük’te spor altyapısının güçleneceğini belirtti.
Çetinkaya, "Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin nitelikli ortamlarda spor yapabilmesini önemsiyoruz. Ailelerimizin de birlikte vakit geçirebileceği toplumsal alanları güçlendiriyoruz. Karabük’te sporu tabana yaymak, gençlerimizi sporun birleştirici ruhuyla buluşturmak bizim için çok kıymetli" dedi.
Projeye verdikleri takviyelerden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e, Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a ve AK Parti Karabük Vilayet Lideri Ferhat Salt’a teşekkür eden Çetinkaya, çalışmaların en kısa müddette başlayacağını söz etti.
ayhan
•7, olağan genel kurul Karabük’e hayır olsun. Hizmet eden kazansın.
murat
•Durmak yok yola devam .Galiba bu slogan Karabük’te anlamını yitirdi. Kaybede kaybede bir hal oldu en son seçimde Safranbolu ,Yenice ve Eskipazar belediye başkalığımda kaybedildi .Merkez ilçede zaten teslim barağı çekilmiş kaybetmeye alışılmış. Karabük çevre yolu kavşaklar demiryolunun şehir dışına taşınması hava alını endüstri sanayi bölgesi, ihtisas OSB’ler zaten hizmet son seviyede ya Karabük’te durmak yok yola devam .hangi yola ben göremiyorum. Tek hedef koltuk kapma mücadelesi..
ahmet amca
•Genel kurullarda tek adayla çıkmak partiler içi birlik beraberlik için çok önemlidir. Âmâ bununda şartları üslubu vardır. Genel kuruldan önce ön seçim yapılır. aday adayları arasından çıkacak olan başkan genel kurula tek aday olarak gider herkes o adayın etrafında birleşir. Yoksa adrese teslim direk adayla seçimli genel kurul kimsenin içine sinmez. Seçimsiz genel kurul yapılacaksa o zaman yapılan iş doğru. AKPARTİ diğer partilerden farklı olduğunu hissettirmeli…
halka soralım
•Elimizde kalan son iki belediye başkanlığı eflani ve ovacık bari onlarıda kaybetmesek.Elimizde ki iki vekillik de 1 e düşmesin .20 yıldır akparti iktidrda ama karabukte 3 donemdır sureklı kan kaybedeb akparti neden acaba ? ama hep kazanılan hiç kaybedilmeyen akparti karabük il başkanlığı koltuğu.adrese teslim tek aday gidilen genel kurul,sözde seçimliama garanti olsun diye tek adayla cıkalan seçim..acaba halk ne diyor soran var mı?
seçimli genel kurul
•19 ocak salı günü akparti 7. Olağan İl Kongresi’nde il başkanı seçimli genel kurulmu seçimsiz genel kurulmu ? Başka adaylara sans tanınmadımı ? Akparti karabükte mevcut başkanla süreki kan kaybetti girdi her seçimde kaybeden akparti oldu ama o koltuğunu sağlamlaştırdı.adeta ödüllendirildi.karabukteki 5 ilçeden sadece iki eflani ve ocaık belediye başkanlıkları kazanıla bildi.son secimdede 1 miletvekili chp ikram edildi..merkez ilçe zaten kazanılamıyor..geriye ne kaldı .il başkanlığı koltuğu bari o koltuk kaybedilmesin.halk görüyor .genel merkez görmek istemesede..siyaset üretemeyen hizmet getiremeyen yeniliklere kapalı bir anlayışla başkanlık yapılmaz..