Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
19 Eylül, 2021 21:28 tarihinde yayınlandı
0

Kenan Yılmaz ;“Delege Seçimlerini Kardeşlik ve Birliktelik Ruhu İle Tamamladık.”

(Haber Merkezi ) Yılmaz, Öz Çelik İş Sendikası Karabük Teşkilatlandırma Sekreteri ve Şube Başkan Adayı olarak yayımladığı bildirisinde seçimlerin her anının ve sonucunun, çelik işçisinin sendikasına ve meselelerine sahip çıktığının en büyük göstergesi olduğunu vurguladı.

Sosyal medya üzerinden yayınladığı bildirisinde Kenan Yılmaz şu sözlere yer verdi ‘Uzun ve meşakkatli bir seçim sürecinin ardından Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Delege seçimlerimizi tam bir demokrasi, kardeşlik ve birliktelik ruhu ile tamamladık.Çelik İşçisi sarsılmaz ve şaşmaz iradesini bir defa daha göstererek, sağduyu içinde delege seçimlerine katılım sağladı.Bu seçimlerin her anı ve sonucu, çelik işçisinin sendikasına ve meselelerine sahip çıktığının en büyük göstergesi olmuştur.

Delege seçimleri süreci artık hepimiz için geride kalmıştır. Şimdi yapılacak tek iş kucaklaşarak, tam bir birliktelik içinde gelecekte yapılacak güzel ve faydalı işlerin çalışmalarına başlamaktır.

Seçim sonucunda bize verilen büyük desteğin yüklediği sorumluluğun yine çok iyi farkındayız. Öz Çelik İş Sendikamızı daima ileriye götürmenin azmini bu büyük destekten alacağız.

Şunun da iyi bilinmesini istiyoruz; Kardemir, Karçel, Kardökmak, Mescier Demir Çelik ve Yolbulan Dış Ticaret’te bulunan emeğin aslanlarının her biri bizim yegane yol arkadaşımızdır. Onların hakları bizim haklarımızdır. Sevinci, bizim sevincimizdir. Hüznü, bizim hüznümüzdür. Daha iyi bir yaşam ve çocuklarımıza bırakacağımız daha iyi bir gelecek için tek vücut olarak yol alacağız.

Delege seçimlerine emek veren, güç katan, ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz. Seçimleri yakından takip eden Karabük kamuoyu ile basınımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Seçim sürecinin tam başında gösterdikleri örnek demokratik tavır ile Öz Çelik İş Sendikası Üyelerinin hür iradesine gösterdikleri inanç ve saygıdan dolayı, başta Genel Başkanım Sayın Yunus Değirmenci’ye, Genel Başkan Yardımcılarım Sayın Bayram Altun’a, Sayın Recep Akyel’e, Sayın Ferhan Öner’e ve Genel Sekreterimiz Sayın Hicret Bozoklu’ya tüm çelik işçisi adına sonsuz teşekkürlerimizi ayrıca bir borç biliriz.

Emeğin aslanlarına selam olsun diyor, önümüzdeki dönem birliğin, kardeşliğin, sevginin ve çalışmanın dönemi olsun.Katkı veren herkesten Allah razı olsun.Allah yar ve yardımcımız olsun.”ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. Anonim

    Sayın Ahmet bey düne kadar kenanyılmaz beye etmediğiniz laf kalmadı şimdi ne değişti övmeye başladınız size nasıl güvenecez haberleriniz saygılar

  2. Güvenme be arkadaş

    SENDE GÜVENME BE ARKADAŞ aHMET ABİYE GÜVENEN İNANAN ÇOK.NE DEMİŞ,NE KÖTÜ YAZISI OLMUŞ AHMET ABİNİN BUNUDA YAZSANA BİZDE ÖĞRENELİM.HANGİ KÖTÜ SÖZÜ KULLANMIŞ KENAN BEY İÇİN.SAÇMA SAPAN SUÇLUYOSUN.GÜVENME GÜVENME GÜVENİRSEN ADİSİN

Yeni yorumlara kapalı.