MHP Merkez İlçe kongresi hafta sonu yapılacak

MHP Merkez İlçe kongresi hafta sonu yapılacak

Yayın: 24.08.2023 15:27
Paylaş:
A+ A-

MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe hafta sonu yapılacak 14. Olağan kongre öncesi ülkücü camiaya seslenerek, “Başta partililerimiz olmak üzere tüm halkımızı 27 Ağustos Pazar günü saat 14’te başlayacak merkez ilçe kongremize davet ediyorum” dedi.

Yaklaşık 400 delegenin sandık başına giderek oy kullanacağı kongrede yeniden başkan adayı olması beklenen Merkez İlçe Başkanı Meşe “Milliyetçi Hareket Partisinde kongreler bir hizmet yarışının göstergesi, bayrak değişimi, yenilenme, güçlenme anlamı taşımaktadır. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyeceğimiz kongremizde Karabük Merkez İlçe Teşkilatı olarak tek hedefimiz Cumhur İttifakı adına partimizin stratejik hedeflerine uygun adımları atmaya kararlılıkla devam etmektir. Bu kutlu yolda partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımızın aziz milletimiz için yoğun çalışmaları artarak devam edecektir. Yönetimde İstikrar, Daha güçlü istikbal diyerek güçlenerek tamamlayacağımız kongremizin şimdiden partimize ve ilçemize ve ülkücü camiaya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İlçe kongrelerinin Merkez İlçe kongresiyle tamamlanacağını hatırlatan Başkan Meşe, Bölgenin Sesi’ne yaptığı değerlendirmede “Geride bıraktığımız 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Genel Başkanımız  Sayın Devlet Bahçeli’nin de sık sık ifade ettiği gibi Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü yol haritası büyük Türk Milleti tarafından tecelli etmiştir. Hemen akabinde partimiz tarafından 2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu programları başlatıldı. Ayırmadan, Ayrışmadan Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar diyerek yoğun bir çalışma dönemi öncesinde Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda İl Başkanımız Dr. Adem Kar beyin talimatlarıyla kongre takvimimiz planlandığı gibi sürüyor” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.