Karabük’te yangın helikopteri konuşlandırıldı

Karabük’te yangın helikopteri konuşlandırıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.08.2023 20:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te yangın helikopteri konuşlandırıldı.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada, orman yangınlarıyla çabada değerli role sahip yangın söndürme helikopterinin, bölgenin en hassas mevkisi olan Orman İşletme Müdürlüğü Cemaller deposunda konuşlandırıldığı belirtildi.

Helikopterin Mi-8 tipi Rus üretimi ve 3 ton su atma kapasitesine sahip olduğu aktarılan açıklamada, “Havada 2 saat 15 dakika kalabilmektedir. 2 yabancı pilot, 1 Türk pilot, 3 teknisyen ve 1 OGM çalışanı olmak üzere 7 kişilik mürettebatı bulunmaktadır.” tabiri kullanıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’dan taraftarlara teşekkür mesajı:

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.05.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçı için satışa sunulan biletlere kısa sürede büyük ilgi gösteren taraftarlara teşekkür etti.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, sezonun en büyük maçını 23 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını ve finale hazır olduklarını belirtti.

Maçın biletlerinin bugün satışa sunulduğunu hatırlatan Doğan, şunları kaydetti:

“Dünyanın en büyük şehir takımı olarak 5 dakikada 37 bin bileti satın alan taraftarlarımıza, 'Bize Her Yer Trabzon' sözünün slogandan ibaret değil, aynıyla vaki olduğunu bir kez daha gösterdiği için teşekkür ediyorum. Şimdi sıra Türkiye Kupası'nı 10. kez müzemize götürmeye geldi. İnşallah tarihe bir kez daha şahitlik edeceğiz. Karşılaşma boyunca takımımıza göstereceğiniz desteğe olan inancımı yineliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”