Zonguldak’ta düzenlenen İktisat Tepesinde birçok bölümde faaliyet gösteren firmalar yer alırken, Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) standı büyük ilgi gördü.
Üç oturum olarak gerçekleştirilen İktisat Tepesine yüzlerce iş insanı, firma temsilcisi ve dernek iştirak sağlarken, toplantı ortalarında stantlar, davetliler tarafından tek tek gezilerek bilgiler alındı.
2022 tarihinde kurulan ve Türkiye’nin her bölgesinden kamu müteahhitlerinin buluştuğu, kesimin problemlerinin tahlili noktasında faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) de İktisat Tepesinde yerini aldı.
Zirvede KAMİAD’ı Genel Lider Yardımcısı Mehmet Ali Güldaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aydın temsil etti. Bilhassa inşaat kesimi alanındaki firmalar tarafından büyük ilgi gören stantta, Lider Yardımcısı Güldaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydın, KAMİAD’ın bölüm üzerindeki tesirini ve dernek faaliyetlerini anlattı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP Zonguldak Milletvekili Hareket Ertuğrul, MHP Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu
Belediye Lideri Altuğ Dökmeci, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve kesim temsilcileri KAMİAD standını ziyaret etti.