Eflani’de Genç Ofis İnşaatı Başladı

Eflani’de Genç Ofis İnşaatı Başladı

Yayın: 01.01.2024 11:57
Paylaş:
A+ A-

Eflani ilçesinde yapılacak olan ve 18 Aralık tarihinde ihalesi yapılan Genç Ofisin inşaat çalışmalarına başlandı.

Genç Ofisin  İnşaat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte iç mefruşatının yapılacağı ve Şubat ayında da bu çalışmaların tamamlanacağı ifade edildi.

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Genç Ofis’in  belediye tarafından 10 yıl süre ile bedelsiz tahsis edilen belediye iş merkezi 1.ve 2. katında toplam 900 metrekarelik  alanda yapımına başlandığını belirterek, “Genç Ofis tamamlandığında içinde toplantı salonu, kütüphane ve okuma salonu, cep sineması, müzik atölyesi, uygulama mutfağı, dart, satranç, tenis ve bilardo gibi birimler olacak. Genç Ofis İlçemize, gençlerimize ve genç kalanlara hayırlı olsun” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Yayın: 09.05.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ruhsatsız tabancalar ve av tüfeklerinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, il merkezi ve Yenice ilçesinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aramalarda 6 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 517 tabanca mermisi, 142 av tüfeği fişeği ve 55 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aranması olan bir kişinin de yakalandığı operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheliden, silah ticareti yaptıkları tespit edilen M.K. ve I.A. tutuklandı.

Diğer şüpheliler M.S, Y.E, M.E. ve B.S. emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.