blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
22 Şubat, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı

Havza Kaymakamı Ayvat Havza Muhtarları Derneğini ziyaret etti

blank

SAMSUN (AA) - Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza Muhtarları Derneğini ziyaret etti.

Ayvat, ziyarette, Dernek Başkanı Adem Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Muhtarlarla sohbet eden Kaymakam Ayvat , "Siz değerli muhtarlarımızla bundan sonra yaptığımız toplantılarla ve değişik vesilelerle sık sık bir araya geleceğiz. Muhtarlık Devletimiz ve vatandaşlarımız arasındaki köprü ve en önemli kademedir." dedi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Kaymakam Ayvat'a ziyareti için teşekkür ederek, "İlçemize atandığı günden itibaren her zaman yanımızda olan, sorunlarımızı çözme noktasında bizlere destek olan Sayın Kaymakamımız Mustafa Ayvat'a bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizler muhtarlar olarak her zaman onun direktifleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.


Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2025 21:37 tarihinde yayınlandı

Bolu’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Bolu D-100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ankara istikametinde seyreden A.S. idaresindeki 14 ABZ 889 plakalı araba, dönel kavşaktan dönmek isteyen S.G. yönetimindeki 35 BAN 291 plakalı arabayla çarpıştı. Kazada araçta bulunan 2 yolcu hafif formda yaralandı. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Yaralıların birinci müdahalesi ambulansta yapıldı.
Kaza nedeniyle bölgede trafik tek şeritten denetimli olarak sağlandı. Kazaya karışan arabaların yoldan kaldırılmasıyla trafik tekrar olağana döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin