Çorum FK Başkanı Yalçın’dan Bodrum FK maçı için hakemlere çağrı

Çorum FK Başkanı Yalçın’dan Bodrum FK maçı için hakemlere çağrı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.05.2024 16:30
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, Bodrum FK ile yarın yapacakları Trendyol 1. Lig play-off 2. tur rövanş maçında hakemlerden iyi maç yönetmelerini istedi.

Yalçın, kulübün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Trendyol 1. Lig play-off 2. tur rövanş maçında yarın Bodrum FK ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

Yalçın, “Play-off yarı final rövanş müsabakasını yönetecek hakemlerimize milyonların önünde açık çağrımdır. Sadece ama sadece futbolun konuşulduğu, rakibimiz ve bizim için adaletli kararların verildiği bir maç izlememiz en büyük temennimdir.” açıklamasında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de kapısına bisiklet kilitlenen bankanın personeli içeride mahsur kaldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.06.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de bir banka şubesinin kapısına mesai bittiği düşünülerek kilitlenen bisiklet, içerideki personele zor anlar yaşattı.

Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde dün akşam saatlerinde bir kişi, bisikletini mesainin bittiğini düşündüğü banka şubesinin kapı koluna kilitleyerek uzaklaştı.

Bu sırada şubede bulunan personel, işlerini tamamlayarak bankadan ayrılmak istediğinde bisikleti farketti.

Bankada mahsur kalan çalışanlar, bisikletin sahibinin gelebileceği düşüncesiyle bir süre bekledi. Personel, sahibine ulaşamadıkları bisikletin kilidini kırarak dışarı çıkabildi.

Olaya tanık olan Hasan Kolay, cep telefonuyla bu anları kaydetti.

Hasan Kolay, kayıt sırasında yaşananları, “İlginç olay, bu ancak Rize'de olur. Başka yerde yaşayamam. Bankayı kapalı bilen şahıs, bisikletini sağlama aldığını sandı ama bankadaki çalışanlar içeride mahsur kaldı.” sözleriyle yorumladı.