Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının Trabzon’daki ilk etabını tamamlandı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının Trabzon’daki ilk etabını tamamlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.06.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının Trabzon'daki ilk etabını tamamladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma yapıldı. Core ve aktivasyon çalışması ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise kuvvet ve sürat çalışması yapıldı.

Antrenmanda milli takımlarda görev alan oyuncular yer almadı.

Yarını izinli geçirecek bordo-mavili takım, 1 Temmuz Pazartesi günü 14 günlük kamp için Macaristan'a gidecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Yılmaz’dan sendika üyelerine ve işverenlere teşekkür

Yayın: 04.07.2024 10:54
Paylaş:
A+ A-

Demir-çeliğin kalbinin attığı, emeğin başkenti Karabük’te faaliyet gösteren birçok demir çelik fabrikasında yetkili olan Özçelik-İş Sendikası’nın Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, ana ücret ve sosyal haklardaki büyük kazanımlarla imzaladıkları 11 toplu iş sözleşmelerinin ardından sendika üyesi emekçiler ile işveren ve işveren vekillerine yönelik bir teşekkür mesajı yayınladı.

Karabük’teki demir çelik fabrikalarında ve haddehanelerde bu sene içerisinde, 2024-2025 yıllarını kapsayan toplamda 11 toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını hatırlatan Şube Başkanı Kenan Yılmaz, “Üyelerimizin ve ailelerinin yüzünü güldüren, işverenlerimizle de karşılıklı sağduyu ve anlayış içerisinde imzaladığımız toplu iş sözleşmeleri sayesinde bugün örgütlü olduğumuz işyerlerimizde iş barışı ve huzur hakim. Özelikle toplu iş sözleşme sürecinin başından imza aşamasına kadar arkamızda dimdik duran, bizleri sabırla bekleyen, bize inanan, güvenen üyelerimize ve üyelerimizin taleplerine karşı kayıtsız kalmayan, beklentilerimize kulak tıkamayan, zorlu geçim koşullarında isteklerimize ve ücret tekliflerimize sağduyuyla yaklaşan, adeta sosyal bir ortak gibi hareket eden işverenlerimize, bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, her daim sendikamızın gücünü yanımızda hissettiren Genel Başkanımız Yunus Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“İşverenleri hiçbir zaman bir rakip olarak görmedik, aksine işyerinde huzur ve barışın inşa edilmesinde, işverenlerimizi her zaman sosyal ortak olarak benimsedik” diyen Şube Başkanı Yılmaz, “Ülkemizin içerisinden geçtiği ekonomik zorluklarda işverenlerimizin göstermiş oldukları yapıcı yaklaşımlar sayesinde fabrikalarımızda üyelerimiz huzur içerisinde üretimlerini yapıyor, böylelikle hem ailelerinin rızkını kazanırken hem de fabrikalarımızın dolayısıyla ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlıyorlar.

Bu vesileyle bu dönem toplu iş sözleşmesi imzaladığımız KARÇEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir’e, DOFER Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Üyesi Yağmur Doğan’a, Serhat Haddecilik ve Serhat Hazır Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Gökalp, Osman, Suat Büyükbektaş’a, Işık Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Haddeciler Derneği Başkanı Pehlivan Baylan’a, Boskay Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bostancıoğlu’ na, Çelikoğlu Demirçelik ve  Özpa Hadde Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik’e, Rolmak Döküm Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Gedikoğlu’na, Yolbulan Demirçelik Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Yolbulan’a ve Alter Demirçelik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tekeli’ye göstermiş oldukları anlayışlı, yapıcı ve özverili tavırları için temsil etmekten her zaman onur duyduğum Çelik İşçisi adına teşekkür ediyorum.” diyerek işverenlerin huzur ve barış ortamına verdikleri katkıya dikkat çekti.

“KARABÜK’TE HUZURUN GARANTİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Geleceğe yönelik de mesajlar veren Şube Başkanı Yılmaz, “Karabük’ün ve bölgemizde faaliyet gösteren işyerlerimizde huzurun ve kardeşliğin dün ve bugün olduğu gibi yarın da garantisi olmaya devam edeceğiz. İşçi-İşveren-Sendika üçgeninde sorunların çözümünü diyalog içerisinde, tüm tarafların memnuniyetiyle çözüme kavuşturma gayretinde olacağız. Genel Başkanımız Yunus Değirmenci liderliğinde, Karabük teşkilatımızın öncülüğünde, üyelerimizin sonsuz desteğiyle güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğimize ve zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır. Ayrıca 2025 yılı başında başlayacak olan Kardemir, Kardökmak ve Mescier toplu iş sözleşmesi süreçlerinden de alnımızın akıyla çıkarak, üyelerimizin ve ailelerinin yüzünü güldüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.