Karabük Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Karabük Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Yayın: 05.06.2015 09:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet müdürlüğü ekiplerinin amansız bir şekilde sürdürdüğü uyuşturucu operasyonları kapsamında, Ecstacy hap ve sentetik kannabinoid ele geçirildi.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünce verilen bilgiye göre, “Emniyet Müdürlüğümüze bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; Safranbolu Köyiçi Mevkisinde O.K(22) isimli şahıstan 3 adet üzerinde BJ yazılı mavi renkli uyuşturucu muhteviyatlı Ecstacy hap ve beyaz kâğıda sarılı vaziyette 10,17 gram ağırlığında sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirilmiş, O.K(22) isimli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” açıklamasına yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde,12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.

Ekipler, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan ve aynı suçtan hakkında 12 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Y.A'yı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.