Ağaçta mahsur kalan yavru kedi annesine kavuştu

Ağaçta mahsur kalan yavru kedi annesine kavuştu

Yayın: 26.08.2017 00:14
Paylaş:
A+ A-

Bolu’da, ağacın üzerinde mahsur kalan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, ağacın yanından ayrılmayan annesine kavuşturuldu.

Edinilen bilgiye göre, İhsaniye Mahallesi’nde bulunan Milli Egemenlik İlkokulu bahçesinde bulunan ağacın üzerinde yavru kedinin kaldığını gören Bahadır Vural isimli vatandaş durumu Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Yaklaşık 10 metrelik yükseklikteki ağacın dalına tutunan yavru kedi ekipler tarafından kurtarıldı.

Yavru kedinin annesi ise itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışması sırasında ağacın çevresinden bir an olsun ayrılmadı. Ekipler yavru kediyi ağaçtan indirdikten sonra annesinin olduğu yere bıraktı. Yavru ve anne kedinin birbirlerine koşması ilginç görüntüler oluşturdu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da, Bağımlılıkla Mücadele İI Koordinasyon Kurulunun ikinci toplantısı Vali Erkan Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Abant Salonu'nda düzenlenen toplantıda İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hülya Ensari, bağımlılıkla mücadele çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.​​​​​​​ İI Emniyet Müdürlüğü ve İI Jandarma Komutanlığı yetkilileri de sunumlar yaptı.

“Bağımlılıkla Mücadele Kurumlararası İşbirliği Protokolü”nün ikincisinin imzalandığı toplantıda konuşan Kılıç, bağımlıların hayatlarını normal şekilde sürdürebilmeleri için yapılması gerekenlere dair hazırlanan projenin 1 yıl boyunca uygulandığını, madde kullananlardan yüzde 50'sinin işe yerleştirildiğini, barınma ve diğer ihtiyaçlarının da karşılandığını anlattı.

Kılıç, güvenlik birimlerinin kentte uyuşturucuyla mücadele kapsamında ciddi çalışmalar gerçekleştirdiğine değinerek, denetim ve kontrollerin sürekli yapıldığını bildirdi.

Maddeye bulaşanların da tedavi edilmesi gerektiğini vurgulayan Kılıç, “Kurumlar olarak bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu protokolün aslında amacı bu. Güzel bir çalışma ve uyum içerisindeyiz. Bütün kurumlarımıza ve arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu görevi kutsal bir görev olarak kabul ediyorlar. Ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar.” dedi.

Kılıç, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda kararlı olduklarını belirterek, “Gençlerimizin zarar görmesini, bu maddelere ulaşmasını engellemek için elimizden gelen gayreti bütün kurumlar olarak göstereceğiz. Bütün gençlerimizin ve vatandaşlarımızın sağlıklı birey olarak, huzurlu ve mutlu şekilde ilimizde yaşamalarını istiyoruz. Çabamız bu noktada.” ifadesini kullandı.