Anadolu Ajansı tarafından
11 Eylül, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsunsporlu futbolcu Muja, takımına daha fazla katkı vereceğine inanıyor

SAMSUN (AA) - İLYAS GÜN - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un sağ kanat oyuncusu Arbnor Muja, bu sezon takımına daha fazla katkı vereceğine inandığını söyledi.

Geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Samsunspor'da sadece 1 gol atabilen Arnavut oyuncu, bu sezon 3-0 kazanılan Atakaş Hatayspor maçında attığı gol ve yaptığı asistle öne çıktı.

Arbnor Muja, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon alışma dönemi nedeniyle kendini gösteremediğini belirtti.

Alışma sürecinin kendisi için biraz uzun geçtiğini aktaran Muja, "Bu yıl takımıma katkı vermeyi çok istiyorum. Bunun için sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımda arkadaşlık ortamımız gayet güzel. Bu yıl artık bildiğim ve tanıdığım futbolcu arkadaşlarımla yan yana oynamamız, performansıma pozitif anlamda etki ediyor ve bu da beni çok mutlu ediyor. Umarım en iyi şekilde aynı performansı göstermeye devam ederim." diye konuştu.

Geçen sezona göre farklı bir oyun anlayışları olduğunu anlatan Muja, şunları kaydetti:

"Bu sene göstermiş olduğumuz performans geçen seneye göre çok daha farklı. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Bu sadece benim performansımı değil, takım arkadaşlarımın da performansını yükseltti. Sadece Beşiktaş maçında şanssızdık. O maçta da çok pozisyon bulan taraf bizdik. Ne yazık ki şans bizim yanımızda değildi. Sonraki 2 maçta da çok iyi performans gösterdik ve 6 puan aldık. Bu da aslında takım olarak nasıl bir efor sergilediğimizin göstergesidir."


- "En büyük hedefimiz rahat şekilde ligde kalmak"


Arnavut futbolcu, her geçen maç daha iyi oynadıklarını belirterek, "Geçen sezona kötü başladık. Bu yüzden ligde kalmak için mücadele ettik. Ben sonradan takıma katıldım, geldiğimde de aslında çok zor bir dönemden geçtik. Bu sezon ise yeni hedeflerimiz var. En büyük hedefimiz kesinlikle rahat şekilde ligde kalmak. Yeni bir hedef belirtmek için çok erken ancak iyi sonuçlar alırsak Avrupa kupalarına katılmayı çok istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Arbnor Muja, Süper Lig'in çok çekişmeli olduğunu vurgulayarak, "Gördüğüm kadarıyla birçok maçta statlar doluyor. Süper Lig'e çok kaliteli yabancı oyuncu geliyor. Bu da ligin kalitesini artırıyor. Kesinlikle birkaç yıl içinde Avrupa'nın en zor liglerden biri olacağı düşüncesindeyim. Bu da benim sevdiğim bir şey. Zorluğu seven bir yapım var. Ben de en iyi şekilde performansımı gösterip takım arkadaşlarıma, takımıma yardımcı olmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.


- "Her futbolcunun hayali ülkesinin milli formasını giymek"


Arbnor Muja, şu an tamamen Samsunspor'un başarısına odakladığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her futbolcunun hayali ülkesinin milli formasını giymektir. Benim de isteğim bu. Elbette bu, benim performansıma bağlı olan bir şey. Bu sezona çok iyi başladım. Bu şekilde devam edecek olursam takımımda ilk 11'deki yerimi koruyacağıma ve tekrar milli takıma seçilerek ilk 11'e gireceğime inanıyorum. Bu da beni çok mutlu eder."

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 17:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bakan Yardımcısı Bağcı: “Cumhuriyet tarihinin en büyük zirai don hadisesi”

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, Cumhuriyet tarihinin en büyük zirai don hadisesinin yaşandığını belirterek, çiftlerin yaptığı masrafları karşılayacaklarını açıkladı.
Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, zirai dondan etkilenen fındık bahçelerini incelemek üzere Samsun’un Çarşamba ilçesine geldi. Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte fındık bahçelerini ve meyvelerini inceleyen Bağcı, tarla sahiplerinden de son durum hakkında bilgi aldı. Bağcı, incelemelerin arından açıklamalarda bulundu.

"Cumhuriyet tarihinin en büyük don hadisesi"
Cumhuriyet tarihinin en büyük don hadisesiyle karşı karşıya kaldıklarının altını çizen Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, "Geçtiğimiz günlerde maalesef tarihimizin en büyük don hadisesiyle karşı karşıya kaldık. Bundan alışılmış en çok etkilenen vilayetlerimiz ortasında Samsun da var. Bilhassa Samsun’la ilgili biz birinci tespitlerimizde fındık ve ceviz üzerinde ve birtakım meyve çeşitleri üzerinde tesirli olduğunu gördük. Alışılmış, Tarım ve Orman Bakanımızın talimatıyla süratlice tespit çalışmalarına başladık. Birinci tespitimiz tabi alan bazında oldu. Bundan sonraki tespitimiz biraz daha eser kaybı bazında olacak" dedi.

"Şu ana kadar çiftlerimizin yaptığı masrafları karşılayacağız"
"Cumhurbaşkanımızın ve Bakanımızın da talimatlarıyla birlikte bu hasar tespitinden sonra alışılmış ki mevzuyu da çiftçilerimizin şu ana kadar yaptığı, üreticilerimizin şu ana kadar yaptığı zararın karşılanması ile ilgili çalışmaları yürütmeye başladık" diyen Bağcı, "TARSİM sigortası olanlarla ilgili zati çalışma başladı. Onların ziyanları TARSİM kapsamında karşılanacaktır. ÇKS’ye kayıtlı olup da TARSİM sigortası olmayanlarla ilgili de biz ziyanı alışılmış tespit edeceğiz. O ziyanı nispetinde de şu ana kadar çiftlerimizin yaptığı masrafları karşılayacağız. Hepimize geçmiş olsun. Bundan yaklaşık 11 yıl evvel, 2014 yılında da bu türlü bir hadise gerçekleşmişti. O hadiseyle birlikte bu ortadaki farka baktığımızda aslında orada daha çok tarla bitiklerinin etkilendiğini görüyoruz. Burada buradaki don hadisesinde ise daha çok meyve bitiklerinin etkilendiğini görüyoruz. Ortadaki aslında en büyük bir fark bu. Burada alansal olarak etkilenme 2014’e nazaran daha az gözükmekle birlikte meyve bitiklerini vurduğu için alışılmış hasarla ilgili daha fazla bir durumla karşı karşıya kalabiliriz. Yaklaşık bir ay içerisinde bu hasar tespit çalışmalarının biteceğini düşünüyoruz. Ondan sonra aslında bakanlığımız her vakit üreticinin yanında olduğu üzere yeniden üreticimizin üretim sürdürebilmesi için gerekli takviyeleri de sağlayacaktır" biçiminde konuştu.
Bakan Yardımcısı Bağcı, Değincek Mahallesi’ndeki 400 rakımlı tarlayı inceledikten sonra beraberindeki heyetle birlikte öteki meyve bahçelerini gezdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.