Kastamonu’da uyuşturucuyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.10.2024 04:22
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da uyuşturucuyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu A.K. ile E.Y'nin üst araması ve araçlarında çeşitli miktarlarda uyuşturucu bulundu.

Gözaltına alınan 2 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Müdürü Akbaş Şampiyonları Ağırladı

Okan Şimşek
Yayın: 01.10.2024 10:26
A+ A-

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Aydın’ın Didim İlçesi’nde düzenlenen bocce dalında şampiyon olan Yaşama Sevinci Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri Ceylan İncebacak ve Nisa Nur Özdemir’i makamında ağırlardı İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş; elde ettikleri başarıdan ötürü öğrencileri ve tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

Ziyaret kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de ulusal ve uluslararası düzenlenen yarışmalarda şampiyonluklar ve önemli dereceler elde etmeye devam ettiklerini vurgulayarak  ” Özel öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları, fiziksel yeteneklerini geliştirmeleri, ortaya koydukları eserleri toplumun diğer fertleriyle paylaşmaları, birlikte yaşama kültürünün ortaya konulması konusunda okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaktadırlar. Bu anlamda özel öğrencilerimizi hayata hazırlayan öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin akademik alan ile birlikte çok yönlü gelişmesi, kendilerini herhangi bir dalda gerçekleştirmesi ve keşfetmesi için devletimiz bütün imkânlarını seferber etmiştir. Ulusal ve uluslararası düzenlenen yarışmalara eğitimin her kademesinde öğretmenlerimiz öğrencilerimizi keşfediyor ve öğrencilerimizi yarışmalara hazırlıyorlar. Okullarımız öğrencilerimizi çeşitli müsabakalara hazırlama konusunda elverişlidir. Öğrencilerimiz bu imkânları en iyi şekilde kullanmaktadırlar.” ifadelerine yer verdi.

Nöbetçi Eczaneler

Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Melis Eczanesi
Adres

Barış Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bostanbükü Bulvarı Boğaziçi Konutları E Blok No:14E/1 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-3388

Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331