Her Telden (20.Şubat.2018)

Her Telden (20.Şubat.2018)

Yayın: 19.02.2018 21:48
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR KARABÜKSPOR,YARIN YENİDEN BAŞKAN VE YÖNETİM KRİZİNE GİRECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR VE KULÜBÜ BU HALE DÜŞÜRENLER..!!
KARDEMİR KARABÜKSPOR yarın Olağanüstü Kongre yapacak ve Başkan Sayın ZİYA ÜNSAL ile birçok Yönetim Kurulu Üyesi,yeniden görev almak istemediğini açık bir dille ortaya koyuyorlar.
GÖREVE GELDİLER,DURUMU BÜTÜN ÇIPLAKLIĞI İLE BİZZAT GÖRDÜLER..
Bizzat yaşadılar.
KARDEMİR KARABÜKSPOR hesapları ilgili birimlerce inceleniyor diye duyumlar alıyoruz,geçen süreçte BÜTÜN MALİ BİLGİLER uzunca bir süre KARDEMİR KARABÜKSPOR finans işleyişlerinden sorumlu Sayın HAKAN AYVAZ tarafından biliniyordur mutlaka..
Deniliyor ki 2.5 milyon Euro tutarından bir OYUNCU İZLEME parası ödenmiş.
Allah/ Allah,demek KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN çok güçlü bir SUCOUT EKİBİ var veya yoksa bile bir DANIŞMANLIK FİRMASINDAN yararlanma yoluna gidilmiş..!!
Her ne oldu ise artık..
KARDEMİR KARABÜKSPOR mali açıdan berbat duruma düşürülmüş..
Başkan Sayın ZİYA ÜNSAL ve Yönetim Kurulu işbaşına gelince bu durumu daha net gördü,öyle olmasa,”BUNUN İÇİNDEN ÇIKMAK MÜMKÜN DEĞİL.BİZE ALLAHAISMARLADIK..” gibi bir yola gidilir miydi..?
KARABÜKSPOR’A YAZIK OLMUŞ, YAZIK EDİLMİŞ..!!

TÜRKİYE SÜPER LİG KULÜPLERİ “KARDEMİR KARABÜKSPOR BÜNYESİNDE YAŞANAN HUKUKSAL GELİŞİMLERİ YAKINDAN İZLİYOR MU..?”
Türkiye Süper Lig Kulüpleri,KARDEMİR KARABÜKSPOR bünyesinde yaşanan HUKUKSAL GELİŞMELERİ yakından izliyorlar galiba,neden yakından izliyorlar derseniz,KARABÜKSPOR’DA yaşanacak gelişmeler TÜRK FUTBOL Tarihi için bir milat olabilir anlayışı var.
Ülkenin,hemen bütün Kulüp bünyesinde “İSTENMEYEN BİRÇOK MALİ/İDARİ GELİŞME OLUYOR..”, bunların önüne geçilmesi için,KARDEMİR KARABÜKSPOR için başlatıldığı ile sürülen HUKUKSAL SÜRECİN sonucu belirleyici olabilir.
Hani derler ya “BİR MUSİBET,BİN NASİHATTAN AVLADIR..” diye.
FUTBOLCU İZLEME parası 2.5 milyon EURO,1 Kasım 2016 tarihinde KARDEMİR’E verildiği ileri sürülen KARABÜKSPOR BİLANÇOLARI ve orada gösterilen 32 milyon BORÇ STOKU,daha sonra 11 Aralık 2017 tarihinde KARABÜKSPOR KONGRESİNE sunulan BİLANÇOLARDA/RAPORLARDA sunulan 190 milyon borç stoku..
İbra edilmeyen Yönetim Kurulu’nun Başkanı FERİDUN TANKUT,özellikle mali konuların Kulübün finansal işlerini çekip/çeviren HAKAN AYVAZ olduğunu söylüyor,kendisinin pek haberdar olmadığını Kamuoyu’na açıklıyor.
KARDEMİR KARABÜKSPOR üzerinden gelişmeleri Futbol Kamuoyu bekliyor..!!

MARZİNÇ KONUSU YENİDEN KAMUOYU GÜNDEMİNE GELDİ VE “BUNLARIN ALDIKLARI ÇED RAPORU GEÇERLİLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR MU..?”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ tarafından gündeme getirilen “HAVA KİRLİLİĞİ..” olayının sorumlusu olarak KARDEMİR ve MARZİNÇ sebep gösterilmişti.
KAMUOYU BUNU/BUNLARI İYİ HATIRLAR.
MARZİNÇ Atık sularını Karabük Belediyesi Kanalizasyonuna deşarj ediyordu,Karabük Belediyesi “BUNU DEŞARJ EDİLEN ATIK SULARIN İÇİNDE TEHLİKELİ MADDELER VAR..” gerekçesi ile engelledi.
ŞİMDİ KARABÜK BELEDİYESİ ENGELLEMEKTEN VAZGEÇİYOR..
Bu vazgeçmenin karşılığında MARZİNÇ ise Karabük Belediyesi’ne çok önemli bir miktarda,çok yüksek bir miktarda MADDİ DESTEK verecek ve bu desteğin 30 milyon lira olduğundan söz edenler var.
Peki MARZİNÇ Firmasının her şeyi düzgün mü,örneğin HAVA KİRLİLİĞİ’NE HİÇBİR OLUMSUZ KATKISI YOK,ancak,CURUFLARI DAĞLAR GİBİ YIĞILDI ve bu ATIK MADDE CURUF içinde tehlikeli maddeler olduğu ileri sürülüyor.
Peki MARZİNÇ ÇED RAPORU halen geçerli mi,ÇED Raporunda,SÜNGER DEMİR ÜRETİLECEĞİ hükmü vardı ve bu ne yazık yapılamadı,öyle olunca da ATIK MADDE CURUF DAĞLAR gibi yığıldı..
MARZİNÇ HAVAYI KİRLETMİYOR,BUNU BAKANLIK RESMEN AÇIKLADI..
İyi de ÇED RAPORLARI halen geçerli mi bunların..?

MARZİNÇ HAVAYI KİRLETMİYOR,BUNU HERKES BÖYLE BİLMELİ,ANCAK,CURUF ATIK MADDESİ “TEHLİKELİ VE O KONU NASIL HALLEDİLECEK..?”
Karabük Belediyesi’ne hayli yüklü bir maddi destek veren MARZİNÇ FİRMASININ Karabük’te HAVA KİRLİLİĞİ yapmadığı,net biçimde ortaya çıktı ve bunu hemen herkes kabul ediyor..
MARZİNÇ HAVAYI KİRLETMİYOR..
Ancak,ATIK MADDESİ OLAN CURUF dağlar gibi yığıldı,CURUF DEPOLAMA yeri için BURASI 6 AYLIK GEÇİCİ RUHSATLA depolama alanı olarak izin aldı gibi değerlendirme yapan çevreler var elbet..
Gerçekten CURUF DEPOLAMA ALANI 6 AYLIK GEÇİCİ RUHSATLA MI çalıştırılıyor,eğer öyleyse MARZİNÇ kurulduğundan bu yana geçen 7-8 yıl O ALANA NASIL DEPOLADILAR,atık madde curufu..?
ŞİMDİ KAMYONLARLA HARIL/HARIL BİR YERLERE TAŞIYORLAR..!!
Dikkat edin MARZİNÇ yeniden KARABÜK GÜNDEMİNE girdi..

GEÇTİĞİMİZ GÜN,YOLBULANLAR ESKİ HADDANESİ CİVARINA UĞRADIK VE BİRTEK ONLAR HADDELERİNİ BOZMUŞLAR,YA DİĞERLERİ NE OLUR
Biliyorsunuz İSTANYON MEYDANI’NDAN başlayarak,ilerilere kadar KENTSEL DÖNÜŞÜM kapsamı içinde ve buralar yepyeni bir İMAR UYGULAMASI ile düzenlenecek.
BİRTEK YOLBULANLAR KENDİ HADDANELERİNİ BOZMUŞLAR,ALAN haline getirmişler,üzerinde ki molozlar temizlendiğinde,ortaya çok geniş bir alanın çıkacağı kesin.
KARABÜK BELEDİYESİ,orada ki HAK SAHİPLERİ ile temas halinde ve KENTSEL DÖNÜŞÜM olarak değerlendirilecek çok geniş alanlar için bir dizi görüşmeler yapılıyor..
HAK SAHİPLERİ tedirgin bir bekleyişin içindeler..
KENTSEL DÖNÜŞÜM noktasında kendilerine ne gibi haklar verilecek,mutlaka bir anlaşma zemini bulunacak elbet,ancak,henüz fazla ilerleme yok.fazla bir ilerleme görünmüyor ne yazık ki.

KARDEMİR KARABÜKSPOR,EN BÜYÜK FIRSATINI,YILLAR ÖNCE “SAYIN ŞEFİK DİZDAR’IN BAŞKANLIĞI ENGELLENİNCE KAÇIRDI..” BUNU İYİ BİLİN..
Bugün MADDİ SIKINTILARIN içinde debelenen ve GELECEK AÇISINDAN pek umut vaat etmeyen KARDEMİR KARABÜKSPOR,en büyük fırsatı yıllar önce kaçırdı..
Sayın ŞEFİK DİZDAR KULÜP BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ..
Ancak,Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN KULÜP BAŞKANLIĞI’NA ,iyi saatte olsunlar engel oldular,KİM/KİMLER NASIL/NE ŞEKİLDE ENGEL OLDULAR bunu net biçimde bilmiyoruz,tahminlerimiz var elbet..
Eğer o zaman Sayın ŞEFİK DİZDAR,KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı olarak kalmış olsaydı,şimdi yaşadıklarının hiçbirini yaşamaz ve KASASINDA MİLYONLARI olan bir SPOR KULÜBÜ halinde yaşamına devam ederdi..
Düşünün Sayın ŞEFİK DİZDAR Kulüp Başkanı,bir yerlere 2.5 milyon Euro FUTBOLCU İZLEME parası ödenecek,havale edilecek,olmadı 1.5 liralık VC Parası Kulüpten alınacak,5 Tl otopark parası kulüpçe ödenecek..
BUNLARIN HANGİ BİRİSİNE,KİM CESARET EDEBİLİRDİ..?
Ne yazık ki İYİ SAATTE OLSUNLAR Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN KULÜP BAŞKANLIĞINI engellediler,sağlıklı bir MALİ YAPI,sağlıklı bir İDARE YAPI Kurulması O ENGELLEME ile ortadan kalktı/kaldırıldı..
Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN bu konu da bir kırgınlığı var mı acaba..?
BİRKAÇ KEZ,KENDİSİ İLE SOHBET İMKANIMIZ OLDU..
Hiç mi hiç, renk vermedi,KARABÜKSPOR için,adeta, çırpındı o sohbetlerde..

KARABÜK’ÜN EN FAZLA ÜYESİ OLAN,BU ANLAMDA EN BÜYÜK,SİVİL TOPLUM KURULUŞU EMEKLİLER DERNEĞİ SEÇİMLERİ VE SAYIN BULUT..
Biliyorsunuz havalar iyi gidiyor,aslında iyi gitmese kar yağışı olsa çok daha iyi,ancak,yağmadı/yağmadı ve neredeyse şubat ayı ortaları bile BAHAR gibi,YAZ gibi.
Bunu fırsat bildik AKBANK’IN orada ki yerimizde oturuyorduk.
Bir hanım kızımız geldi yanımıza,Sevgili Hemşerim İRFAN AKTAR ile oturuyorduk,selam verdi ve “ABİ BENİ TANIMAZSINIZ,BEN CELAL BULUT’UN KIZIYIM..” dedi,bir süre sohbet ettik,
Biz “BABAN YENİDEN VE ÇOK AÇIK FARKLA SEÇİMİ KAZANIR.RAKİBİ ÖYLE GEÇ ÇIKTI VE TANINAN BİR İSİM DE DEĞİL.BELKİ 50-60 OY ALIR..” gibi bir tahminde bulunduk.
Sayın CELAL BULUT gerçekten çok açık ara fark ile seçimi kazandı..
Demek Karabük Emeklisi “KENDİSİNE SAMİMİYETLE HİZMET VERENLERİ ÖDÜLLENDİRİYOR.SAMİMİYETLE HİZMET VERENLERİ UNUTMUYOR..” Sayın CELAL BULUT’UN bu kadar açık farkla yeniden,Yönetim Kurulu ile birlikte seçilmesi bunu gösteriyor..
Sayın CELAL BULUT ve ARKADAŞLARINI kutluyoruz..
Hayırlı hizmetlerinin devamını candan/yürekten istiyor/bekliyoruz.

KURULUŞ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLEN “KARDEMİR EMLAK VAKFI…” YENİŞEHİR BÖLGESİ’NDE DÜZENLEMELER YAPACAK VE KENT MEYDANI..
KARDEMİR,özellikle,YENİŞEHİR BÖLGESİ’Nİ dikkate alarak KARDEMİR EMLAK VAKFI adı altında bir Kuruluşu hayata geçirmek için çalışmalar başlattı ve Vakıf kısa süre içinde kurulur.
YENİŞEHİR BÖLGESİ BAKIMSIZLIKTAN,ADETA,DÖKÜLÜYOR..
KARDEMİR,aslında YENİŞEHİR BÖLGESİ kadar,Allah ömrünü uzun etsin, Sayın MUTULLAH YOLBULAN Amcanın üzerinde hassasiyetle durduğu, KENT MEYDANI’NIN yanında ki ALAN İÇİNDE bir düşünce içinde olması gerekmez mi..?
KARDEMİR Yönetim Kurulu içinde,o alanları yakından bilen tek isim Sayın KAMİL GÜLEÇ olsa gerektir ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ’E Sayın GÜLEÇ buraları anlatabilir,hatırlatabilir..
KARABÜK’ÜN EN GÜZEL YERLERİ BURALAR..
Sayın ÖMER FARUK ÖZ göreve başladığında YENİŞEHİR BÖLGESİ’Nİ gezdi,bilgiler aldı ve bakın YENİŞEHİR BÖLGESİ’NİN ihyası için önemli bir süreç başlatıldı..
KENT MEYDANI YANINDA Kİ ALANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKMEZ Mİ..?
Sanıyoruz bu konuda da önemli gelişmeler yaşanacaktır..

KARABÜK SİYASETİ,BELKİ DE İLK KEZ,YENİCE ŞEKER KANYONU İÇİN BİRLEŞTİ,ANCAK, MARZİNÇ KONUSUNDA SESSİZLİK SÜRÜYOR DEĞİL Mİ..?
Karabük Siyaseti “BELKİ DE TARİHİNDE İLK KEZ..” bir konuda birleşti ve “YENİCE ŞEKER KANYONU’NA HİDRO ELEKTRİK SANTRALİNE HAYIR..” diyor,bu çok önemli,bu çok müthiş bir olay.
İL GENEL MECLİSİ DE,SİYASİ BİR KORULUŞ DEĞİL Mİ..?
Böyle olunca KARABÜK İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ kendi Siyasi Partileri ile ters düştüler denilse yeri değir midir,Örneğin CHP İl Örgütü bu konu için HES’E HAYIR diyor,ancak,CHP’Lİ İl Genel Meclis Üyesi Meclis oturumunda EVET OYU vermiş.
AK Parti içinde EVET verenler var,HAYIR verenler var..
Yine de SİYASET BU KONUDA UZLAŞTI sayılır..
UZLAŞMASINA/UZLAŞTI DA,örneğin,Siyaset MARZİNÇ için ne düşünüyor acaba,bakın Karabük Belediyesi orta yerde ki FİİLİ DURUMU iyi bir şekilde değerlendirdi ve çok önemli MADDİ DESTEKLER sağladı..
MARZİNÇ ÇOK ÖNEMLİ MADDİ DESTEK VERİYOR Belediyemize..
Ancak,SİYASETİN SESSİZLİĞİ,görmezden gelmesi çok enteresan doğrusu..
SİZE ÖYLE GELMİYOR MU…

6 kişi görüş bildirdi

  1. tonyukuk

    Sayın Gölbek; Şefik Beyin başkanlığının kimler tarafından engellendiğini az çok bizlerde, en azından konuşulanlardan,anlatılanlardan biliyoruz. Ancak karabüksporun şu an ki durumuna bakıldığında ve düşeceği bir alt ligde bile tutunmasının şu anki mali tablo ile çok zor olduğu bir durumda (bakınız Mersin,Eskişehir,Ordu,Antep v.s); tek moral kaynağı karabükspor olan karabük şehrine,karabük insanına bu ihaneti yapan,bu şerefsizliği yapan aşağılık insanların kim olduğunu bilmek karabük halkının hakkıdır diye düşünüyorum.Gözünü siyaset bürümüş,gözünü menfaat bürümüş alçakların da belki kendince bir açıklaması olacaktır “neden Şefik Beyin önünü kapadıkları” konusunda. karabük halkı hesap sormayı bilmediği sürece,kendine kazık atanları el üstünde tuttuğu sürece bu devran böyle gelir,böyle gider.karabük günden güne erir,yok olur,devasa bir köy haline gelir.Belki de istenen bu.

  2. sahip

    Sayın Ünsal geç kaldın zamanında istifa edecektin. Transfer döneminde dik durup vaad edilen paraları koparmak için istifa tehdidini kullansaydın belki vaadettikleri parayı kopartırdın kopartamadın mı o zaman istifa ederdin şu anki pozisyonda olmazdın kamuoyunda daha çok puan toplardın. Fakat artık çok geç Sayın Ünsal kusura bakmayın birileri tarafından ne derseniz deyin ..

  3. Ntv'de Ümraniye Belediye Başkanı Yaptığı imar planı ile herkes kar edecek dedi

    Ntv’de Ümraniye Belediye Başkanı Yaptığı imar planı ile herkes kar edecek dedi Tamamen kendilerinin planladığı ve kimsenin sahip olduğu metre kare ve konut cinsinden hak kaybına uğramayacaklarını ve firmalarında kar edeceklerini açıkladı.
    Karabük Belediyesi de 2018 yılında Çevre ve Hava kirliliği açısından ayrıca şehir estetiği ve sosyal yaşam bakımından faydaları da gözeterek Şehir merkezinde yakın bazı mahallelerde bu uygulamayı yapabilir mi acaba…
    Sonuçta bunu yapacak firmalar var

  4. Proje

    Bu araştırma hastanesi çile hale geldi yazıklar olsun 90 lı yıllara geri döndürenlere hastane yetmiyor tahlil sonuçları saat 15:00 i buluyor doktorun kapı önü ana baba günü tam bi rezalet işgence

  5. çevreci

    Kusura bakmayın da Fuat çapa olayına takıldım
    Gerçekten görüşüldümü görüşüldüyse başkanın haberi varmıydı hani ya ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. gerçi yalanladılarmı yoksa gerçekmiiiiiiiiiiiii.

  6. emek

    Allah Celal Bulut’tan razı olsun. TOKi işi de halloldu. Tuttuğunu koparan bi baskan. Daha iyi , daha etkin yerleri hakediyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmetçik Safranbolu’da kan ve kök hücre bağışı yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında kan ve kök hücre bağışında bulunuldu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay Karabük Şubesince Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Gönüllülük esasına göre düzenlenen kampanya kapsamında 895 ünite kan ve 143 kök hücre bağışı yapıldı.