Safranbolu’ya Bir Doğa Turizmi Alternatifi Sunmuş Olacağız

Safranbolu’ya Bir Doğa Turizmi Alternatifi Sunmuş Olacağız

Yayın: 24.07.2015 10:24
Paylaş:
A+ A-

Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşer, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Sait Umucu ve teknik heyetle beraber Safranbolu Sarıçiçek Gölet’inde incelemede bulundu.

Gölet arazisi üzerinde yapılan değerlendirme sonucu set kısmı yeniden onarılarak gölet’in su tutması sağlanacak. Sarıçiçek Göletinin yeniden su tutması ile beraber bölgenin değerleri ve doğal hayatı ön plana çıkarılacak.

Göletle ilgili açıklama yapan Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci; “Burada Orman Bölge Müdürlüğümüz ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğümüz işbirliği ile Sarıçiçek Gölet’imizin bu yıl içerisinde su tutmasını sağlayarak balıklandıracağız ve turizm şehri Safranbolu’muza bir doğa turizmi alternatifi sunmuş olacağız” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İdman Yurdu 3. Lig Sezonunu 9. Sırada Tamamladı

Yayın: 01.05.2024 14:07
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de mücadele eden Karabük İdman Yurdu, sezonu 9. sırada tamamlayarak lig performansını değerli bir noktada sonlandırdı. Başkan Adem Aydın ve yönetim ekibi, sınırlı imkanlar dahilinde destek almadan bu sezon başarılı bir performans sergilediler.

Takım, sezonun ilk yarısında düşük bir konumda yer almasına rağmen, ikinci yarıda teknik ekip değişikliği ve önemli isimlerin katılımıyla güçlendirilen kadro ile muhteşem bir çıkış yakaladı. Başkan Adem Aydın, yönetim, teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla birlikte elde edilen bu başarı için teşekkürlerini iletti.

Başkan Aydın, gelecek sezon için umut dolu konuşarak, daha iyi bir performans sergilemek adına takımın daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Futbolda başarı için gerekli olan kaynakların ve desteklerin olmazsa olmaz olduğunu belirten Aydın, gelecek sezon için umutlu olduklarını ifade etti.

Karabük İdman Yurdu’nun başarılı sezonunu kutluyor, emek harcayan herkesi tebrik ediyoruz.