Yenice’de Fırınlara Sabah Baskını

Yenice’de Fırınlara Sabah Baskını

Yayın: 01.08.2018 21:55
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri Yenice’de bulunan fırınlara ve pastane imalathanelerine sabaha karşı denetim yaptı.

Denetimlerde eksikleri tespit edilen fırınlara tutanak tanzim edilirken, denetlenen fırınların eksikliklerinden dolayı yasal işlem yapılarak idari yaptırım tutanağı düzenlendi.

Yenice Belediyesi Zabıta Komiserliği görevini de yürüten Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Acar denetimlerin aralıksız süreceğini belirterek, sabah karşı yapılan denetimde çalışanların iş elbiseleri, saç sakal ve tırnak kontrolleri , hamur yapılan tekneler , hamurların bekletildiği alanlar, sağlığa uygunluk durumları, hijyen , paspas temizliği, havalandırma sistemleri, tuvaletlerin temizliği, ekmek gramajları, işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını kontrol ettiklerini ifade etti.

Zekeriya Acar, halk sağlığını yakından ilgilendiren tüketim maddelerinin üretimine yönelik denetimlerin devam edeceğini ve kesinlikle tolerans tanınmayacağını belirtti.

Yapılan sabah baskınında denetlenen fırınlar ve pastane imalathaneleri işletmecilerine ve işçilerine zabıta ekipleri tarafından gerekli uyarılarda bulunuldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”