Ovacık Kaymakamı Muhtarlarla bir araya geldi

Ovacık Kaymakamı Muhtarlarla bir araya geldi

Yayın: 21.09.2018 22:29
Paylaş:
A+ A-

Ovacık İlçesinin köy ve mahallelerindeki sorun ve taleplerin dile getirilmesi, sorunların çözümlerinin takibi amacıyla Muhtarlar ile konunun muhatabı kurum temsilcilerinin bir araya geldikleri Muhtarlar Toplantısı’nın Eylül ayı buluşması, Ovacık Öğretmen Hasan Denli Kültür Evinde yapıldı.

Ovacık İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu Başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Zafer Küpler, İl Genel Meclis Üyeleri Muharrem Öter, Recep Başdağ, Kurum Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Ovacık İlçe Kaymakamı Mehmet ZAhid Doğu, her ay düzenli olarak Muhtarlarla bir araya gelerek yaptıkları toplantıların sorunların istek ve taleplerin, çözüm yollarının görüşülmesi açısından çok önemli olduğunu belirterek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

aymakam Mehmet Zahid Doğu’nun konuşmasının ardından Muhtarların görev yaptığı köylerin sorunları dinlenerek çözüm önerileri görüşüldü.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da devrilen karavandaki Alman çift yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde devrilen karavandaki iki Alman vatandaşı yaralandı.

Stefan Simon (49) idaresindeki KO VN 167 Almanya plakalı karavan, Çorum-Alaca kara yolu Alacahöyük Kavşağı yakınlarında karşı şeride geçerek devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü ve eşi Raiola Simon, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan çiftin köpeği Frida da ilçedeki bir veterinerde tedavi edildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 1,5 saat ulaşıma kapanan yol, karavanın çekici ile kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Alman çiftin Kapadokya'dan Gürcistan'a seyahat ettiği öğrenildi.