Tarım Müdürlüğü Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Tarım Müdürlüğü Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 23.01.2019 21:17
Paylaş:
A+ A-

İl Tarım Müdürü Çetin Ayvalık Eskipazar İlçemizi ziyaret ederek,sırasıyla İlçe Müdürlüğü, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, İlçede faaliyet gösteren içecek fabrikası, büyükbaş hayvan işletmesi tesislerini ziyaret etti.

İlçenin tarım potansiyeli, uygulanabilecek projeler ve bu kapsamda önümüze çıkan sorunların çözümü noktasında, Kurum olarak ya da Kurumlar arası işbirliği ile çözümün sağlanması gibi konular görüşülen gezide,ayrıca İlçede yapımı devam eden sulama göletlerinin tamamlandığında etkin ve sürdürülebilir projelerin uygulanması için çalışmalar yapılması gündeme getirildi.

Özellikle örtüaltı tarımın yoğun olarak yapıldığı Köyceğiz Köyü’nde çiftçi toplantısı yapılırken, İl Müdürlüğü ve Bakanlığın çalışmaları ile uygulanan projeler hakkında bilgilendirme yapmış, çiftçilerin sorunları, talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Çetin Ayvalık “Hizmet sunduğumuz sektördeki kitlenin, sorun, istek ve temennilerin yerinde dinlenilmesi ve çözüme daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılması açısından bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Köse, Yeni Dönemin İlk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Yayın: 01.05.2024 10:13
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından yeniden seçilerek 2024-2029 döneminin ilk muhtarlar toplantısını düzenledi.

Toplantı, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde, Sadi Yaver Ataman toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya; Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Bakkal ve Serkan Adabaş, Belediye Birim Müdürleri, mahalle muhtarları ve azalar katıldı. Başkan Köse, toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçenin geleceği ve gelişimi için stratejileri ele aldı.

Her ayın son haftası Salı günleri düzenlenen toplantıda; şehrin tarihi dokusunun korunması, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeler gibi konular ele alındı. Başkan Köse, katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyerek, iş birliği ve dayanışma vurgusu yaptı. Muhtarlar da, mahallelerinin ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi vererek, ortak çözüm yolları arayışında olduklarını ifade ettiler.

Toplantı, ilçenin daha yaşanabilir bir yer olması için yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak son buldu.