Site Sakinleri Asfalt İstiyor

Site Sakinleri Asfalt İstiyor

Yayın: 16.11.2015 10:20
Paylaş:
A+ A-

5000 Evler Şahin tepesi mevkii Seyran Düğün Salonu arkasında bulunan yerleşim bölgesinde oturan vatandaşlar biran önce çamurdan kurtulmak istediklerini bildiriyorlar.

Özellikle kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte sıkıntı yaşamaya başladıklarını bildiren ilgili site sakinleri, Karabük belediyesinden yardım beklediklerini belirterek yaptıkları değerlendirmede, “kış aylarının kendini hissettirmesiyle birlikte ortaya çıkan çamurlu ortamdan dolayı mağduriyet yaşamaya başladık ve bu konuyu Karabük belediyesi yetkililerimize birkaç defa illettik. Şu ana kadar belediye yetkilileri burada herhangi bir çalışma başlatmadılar. Burada oluşan olumsuzluklar nedeniyle zaman zaman kazalara bile sebebiyet verebiliyor. Ayrıca kanalizasyon çalışmaları noktasında da sıkıntılarımız devam ederken, tehlikeli durumlarda yaşanıyor. Her iki konuda da belediye başkanımız Rafet beyden destek bekliyoruz ve sorunlarımızın biran önce giderilmesini bekliyoruz” ifadelerinde bulunuyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin minibüslerde yer bulamadıkları için servis kiraladıkları ifade edildi.

Servisin önünün minibüs sürücüleri tarafından kesilerek servis şoförü ve öğrencilerin tehdit ve hakarete uğradıkları, darbedildikleri yönünde sosyal medyada haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Haberlerle ilgili olarak servis şoförü ve darbedilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D, K.D, H.S. ve S.Y. hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır.”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, “Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.