Yaşam Kompleksi İnşaatı Devam Ediyor

Yaşam Kompleksi İnşaatı Devam Ediyor

Yayın: 25.11.2015 10:16
Paylaş:
A+ A-

100. Yıl Mahallesi’nde yapımı devam eden kompleksin bölgeye hem ticari hem de sosyal yönden hareketlilik kazandırması hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin 2014 seçimlerinde vaat ettiği üç büyük ve önemli projeleri arasında yer alan100.yıl Yaşam Kompleksinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiği haber verildi.

Proje ile ilgili yapılan açıklamada, “30.05.2015 tarihinde başlayan 100. Yıl Yaşam Kompleksi projesinin 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi hedefleniyor. Bu proje hem 100. Yıl Mahallesine hem de Karabük’e hitap edecek bir proje olacak. Projenin içinde iş merkezleri, kapalı otopark, kapalı Pazar yeri ve her türlü aktivitelerin de yapılabileceği merkez haline gelecek. Karabük’te ilk defa yapılacak olan bu proje ile hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından çok önemli bir etki yaratacak” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ligde son hafta sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Rize temsilcisi, 35. haftada 49 puanla averajla 7. sırada yer alıyor.

Yarın oynanacak karşılaşmada Karadeniz ekibinde sakatlıklar nedeniyle tedavileri süren Benhur Keser, Mithat Pala ile Laine kadroda yer alamayacak. MKE Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan kaleci Gökhan Akkan'ın da Beşiktaş deplasmanında görev alması beklenmiyor.

Yeşil-mavililer, son hazırlığını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tamamladıktan sonra akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a hareket edecek.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-0 kazanmıştı.

Karşılaşma, Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak.