Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 18.02.2020 19:27
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal ASLAN Kongre sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Aslan Mesajında; “15 Şubat 2020 tarihinde yapılan Karabük ilinde delege seçimiyle Kongre giden teşkilat olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Demokratik bir havada geçen Kongremizin kaybedeni olmamıştır, kazananı ise İYİ Parti olmuştur. Tekrardan sizlere hizmet için Safranbolu İlçe Başkanlığı görevine layık gören tüm delegelerimize, üyelerimize  çok teşekkür ederim. Birlikte daha İYİ bir Safranbolu, daha İYİ bir Karabük ve daha İYİ bir Türkiye için mücadele edeceğiz.

İlçe Kongremize katılan Safranbolu Belediye Başkanımız Elif KÖSE, İl Başkanımız Kenan KARABACAK, Merkez İlçe Başkanımız Hüsrev KARADABAN,  önceki dönem il başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, delegelerimiz, parti üyelerimiz ve değerli basın mensuplarına teşekkürü bir borç biliriz.

Safranbolu “İYİ” olacak Türkiye “İYİ” olacak.” dedi.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir kişinin çantasında yapılan aramada, meyve suyu kutusunun içinde 500 gram uyuşturucu bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'dan yolcu otobüsüyle Samsun'a A.T'nin uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Samsun Otogarı'na gelen şüphelinin üzerinde ve eşyalarında arama yapan ekipler, çantasında bulunan iki litrelik meyve suyu kutusuna gizlenmiş 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Şüpheli gözaltına alındı.