Vali Gürel Marketlerde Denetim Yaptı

Vali Gürel Marketlerde Denetim Yaptı

Yayın: 01.04.2020 15:18
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Dünya sağlık örgütü tarafından “pandemi” ilan edilen Koronavirüs (covid-19) salgınından kaynaklanan olumsuzlukların İlimiz için bir tehdit unsuru olmasının önlenmesine yönelik olarak İl Hıfzısıhha Meclis Kurulunun 9 ve 15 sayılı kararı ile alınan tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını denetlemek için marketlerde incelemelerde bulundu.

Nar Market, Erhaller Market ve Şeker’a Marketi ziyaret eden Vali Gürel, marketlerde, hizmet alanı büyüklüğünün onda bir oranında belirlenen maksimum müşteri sayısını market girişlerine asmalarını, market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmamasına dikkat etmelerini ve marketlerde müşterilerin en az bir metre mesafe ile beklemeleri ve marketlere çocuk alınmaması konularında incelemelerde bulunarak market yöneticilerinden valiliğin aldığı kararlarla getirilen kısıtlamalar hususunda müşterilerini bilgilendirmelerini istedi.

Vali Gürel’e, Ticaret Müdürü Feridun Karataş, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz ve Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse eşlik etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İhsangazi’de gençlik merkezi açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı.

İhsangazi Müftülüğü tarafından hazırlanan gençlik merkezinin açılışı öncesinde kermes düzenlendi.

Müftülükten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kur'an kursunda hafızlık okuyan 25 öğrencimizin yanı sıra yetişkin ve 4-6 yaş grubu olarak toplam 45 öğrencimiz var. Kursumuzun yararına kermes düzenledik. Yine müftülük binamızın üst katını Diyanet Gençlik Merkezi yaptık. Beş odası bulunan, içinde kütüphane, mutfak, çok amaçlı salon, eğitim sınıfı bulunan ilçe gençlerimizin faydalanabileceği bir alan oldu.”

Açılışa İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, İl Müftüsü Bekir Derin, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.